ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γυρίσουν στον πρώην τους

Pexels

Ποια είναι η πρώτη σου αντίδραση αν συναντήσεις έναν πρώην; Μερικοί τρέχουν μακριά, ενώ κάποιοι μένουν για μια γρήγορη, αν όχι λίγο άβολη, συζήτηση. Και υπάρχουν και  άλλοι που κοιτάζουν με νοσταλγία τον πρώην τους με το χαριτωμένο νέο τους κούρεμα και σκέφτονται: «Θα μπορούσαμε να είμαστε πάλι μαζί;» Για τους περισσότερους, πρόκειται για μια ακίνδυνη φαντασίωση, αφού στην πραγματικότητα έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Αλλά υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι πολύ πιθανό να κάνουν κάτι γι’  αυτή τους τη σκέψη. Όπως για παράδειγμα να προχωρήσουν σε επανασύνδεση.

Ανάλογα με το πώς τελείωσε μια σχέση, το να δεις ξανά έναν πρώην μπορεί να σου προκαλέσει περίεργα συναισθήματα που ίσως δεν περίμενες, συμπεριλαμβανομένης της αίσθησης ότι μπορεί να θέλεις να είστε ξανά μαζί. Έτσι, αν πάλι ονειρεύεσαι να περάσεις το σαββατοκύριακο με τον πρώην σου, ίσως ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που πιστεύουν πως ακόμα και το πιο ραγισμένο γυαλί μπορεί να ξανακολλήσει.

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γυρίσουν στον πρώην τους Pexels

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο, οι γήινοι Ταύροι είναι σταθεροποιητικές δυνάμεις. Είναι απίστευτα αφοσιωμένοι, σταθεροί και τα πάντα για αυτούς έχουν να κάνουν με έναν στόχο. Η πρακτική τους προσέγγιση απέναντι στην αγάπη, σημαίνει ότι επιλέγουν προσεκτικά τους συντρόφους τους. Όταν μια σχέση τελειώνει, είναι απίθανο να στερέψουν από κάθε συναίσθημα αγάπης, στοργής και φροντίδας που έχουν αναπτύξει για τον σύντροφό τους. Οι Ταύροι δεν είναι μόνο καλοί σύντροφοι, αλλά και καλοί πρώην, γιατί από τη στιγμή που δεσμεύονται σε μία απόφαση, την ακολουθούν πιστά, ακόμα και αν δεν είναι δική τους. Η πίστη, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά προσόντα των Ταύρων. Απολαμβάνουν επίσης,  το αργό ταξίδι προς τη βελτίωση του εαυτού τους, όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Σε συνδυασμό με τον αστείρευτο ρομαντισμό τους, μέσα τους, είναι αρκετά πιθανό να παρατηρήσουν εύκολα, όλες τις θετικές αλλαγές που κάνει ένας πρώην. Αλλαγές που θα φανούν ακαταμάχητες στους Ταύρους. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα ζώδια που αγαπούν τη ρουτίνα τους, είναι πιθανό να καλωσορίσουν τον πρώην τους με ανοιχτές αγκάλες. Γιατί να μην το ξαναδοκιμάσουν;

Καρκίνος

Οι ευφάνταστοι και ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είναι οι τύποι που μπλοκάρουν τον πρώην τους, προσποιούμενοι ότι δεν υπήρξε ποτέ. Ως ζώδιο του νερού γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα του, είναι αρκετά πιθανό να θέλει να μείνει φίλος με τον πρώην, παρά το πόσο δύσκολο θα μπορούσε αυτό να είναι. Όταν οι Καρκίνοι μοιραστούν με κάποιον τις βαθύτερες σκέψεις τους, αυτό σημαίνει κάτι για εκείνους. Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση για τους Καρκίνους. Δεδομένου ότι είναι πολύ συντονισμένοι με τα έντονα συναισθήματά τους, ο ρομαντισμός  μπορεί να τροφοδοτεί την ενεργή φαντασία τους. Αν προσθέσεις στην εξίσωση την επιθυμία τους για ασφάλεια, έχεις την απόλυτη συνταγή για να θέλουν τον πρώην τους πίσω. Δεν είναι εύκολο για τους Καρκίνους να ψάξουν για κάτι νέο και έτσι συχνά αναζητούν άνεση στο γνωστό και το οικείο. Οι Καρκίνοι οδηγούν με την καρδιά τους και ακολουθούν τη διαίσθησή τους ό,τι κι αν γίνει.

Τα ζώδια που μπορεί να γυρίσουν στον πρώην τους: Ζυγός

Ένα από τα πιο διπλωματικά ζώδια, οι αρμονικοί Ζυγοί, επιθεωρούν τις προοπτικές του καθενός σε κάθε κατάσταση. Η συντροφικότητα αποτελεί βασικό πυλώνα στη ζωή των Ζυγών, κάτι που συχνά προσθέτει μια ιδεαλιστική αίσθηση στην προσέγγιση των σχέσεων τους. Θέλουν να κατανοήσουν τους ανθρώπους βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι τείνουν να είναι αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή τους. Αυτό περιλαμβάνει και τους πρώην τους. Σε έναν χωρισμό οι Ζυγοί είναι «Κυρίες». Ίσως πέρασαν δύσκολες στιγμές με τον πρώην τους, αλλά έζησαν και καταπληκτικές στιγμές μαζί τους. Έτσι αν μια σχέση τελείωσε ομαλά, το να τα ξαναβρούν με έναν πρώην είναι αρκετά πιθανό, ειδικά αν εξακολουθούν να τον νοσταλγούν. Ίσως μάθουν κάτι νέο αυτή τη φορά. Εξάλλου, οι Ζυγοί ξέρουν καλύτερα από τον καθέναν, τι μπορεί να σημαίνει μια δεύτερη ευκαιρία.