ΖΩΔΙΑ

5 λόγοι που χρειάζεσαι έναν Κριό στη ζωή σου

Unsplash

Ο Κριός είναι ένα από τα άτυχα ζώδια που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε καραντίνα και θα πρέπει να αναβάλλει τα πάρτι και τα γλέντια για λίγο καιρό ακόμη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα του ευχηθούμε ή δεν θα του στείλουμε μία ηλεκτρονική κάρτα ευχών βρε αδερφέ. Απλώς θα κάνουμε λίγη υπομονή για να φάμε όλοι μαζί τούρτα.

Σήμερα οι δίδυμες αδερφές μου συμπληρώνουν 27 χρόνια ζωής κατσικωμένα στον λαιμό μου και είναι η μέρα που συνήθως θυμάμαι γιατί είναι καλό να έχεις έναν Κριό στη ζωή σου. Μπορεί και δύο, στη δική μου περίπτωση.

Είναι ζώδιο-φωτιά

Καταρχάς, ο Κριός ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς, εκ των πραγμάτων. Και δεν είναι τυχαίο. Μπορεί και συνεπαίρνει τους πάντες και τον καταλαβαίνεις με το που μπαίνει σε έναν χώρο. Έχει ένα πάθος που φαίνεται και μέσα από τις κινήσεις του. Ακόμα και ο εσωστρεφής Κριός κουβαλά αρκετή ενέργεια που δεν περνά απαρατήρητη.

Βλέπει τη μεγάλη εικόνα

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια, ο Κριός είναι αυτός ο άνθρωπος που δεν κολλάει στις λεπτομέρειες. Μπορεί να τις ξεπεράσει εύκολα και δίνει περισσότερη σημασία στο σύνολο. Αν δεν πετύχει έναν στόχο, βάζει τα κέρατα μπροστά και ξαναπροσπαθεί. Δεν θα καθίσει να το αναλύσει και πολύ. Αυτό είναι καλό αν ο άλλος είναι άνθρωπος που φοβάται και δεν τολμά τις μεγάλες αλλαγές. Ο Κριός θα τον παρασύρει.

Αγαπά με ένταση

Ο Κριός έχει κατηγορηθεί για τον ανάλαφρο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις σχέσεις. Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν δίνει τον εαυτό του, το κάνει ολοκληρωτικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να βαρεθείς εύκολα μαζί του, γιατί η ζωή με έναν Κριό είναι περιπέτεια. Με ψυχολογικές εναλλαγές ενός rollercoaster φυσικά.

Έχει πανέξυπνο χιούμορ

Ο Κριός έχει αυτό το χιούμορ που ολοφάνερα δεν έχει φιλτράρει. Θα πει αυτό που σκέφτεσαι και ας προσβάλλει τη μισή παρέα. Δεν τον ενδιαφέρει. Θα πει όμως κάτι πανέξυπνο και εύστοχο και ή που θα ξεκαρδιστείς ή θα θες να τον πλακώσεις στις φάπες. Να ανάβουν τα αίματα κοινώς.

Είναι ανεξάρτητος

Αν και αυτό θεωρείται ελάττωμα, ειδικά αν είσαι σε σχέση με έναν Κριό, αυτό τον κάνει αυτόματα μη εξαρτητικό. Θέλει τον χώρο του, τον χρόνο του και την ηρεμία του. Αγαπά τις σχέσεις και την αφοσίωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει και στέρηση ελευθερίας. Αν καταλαβαίνεις αυτή του την ανάγκη, θα έχεις μία πολύ αρμονική σχέση μαζί του.