ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που αναζητούν σύντροφο με κοφτερό μυαλό

Unsplash

Υπάρχει ένας όρος που αναφέρεται στους sapiosexual. Είναι ο άνθρωπος που ερωτεύεται πρωτίστως το μυαλό. Την εξυπνάδα. Προτιμά να έχει έναν σύντροφο με υψηλή νοημοσύνη και λιγότερο κάποιον/α με κοιλιακούς ή μεγάλο στήθος.

Θα μου πεις, γούστα είναι αυτά και όλοι αναζητάμε διαφορετικά πράγματα σε έναν σύντροφο. Το κοφτερό μυαλό είναι σίγουρα το πιο σέξι στοιχείο πάνω σε έναν άνθρωπο (γνώμη μου ε;) και μερικά ζώδια δείχνουν να το εκτιμούν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Νιώθουν και τα ίδια ότι έχουν σπιρτόζικο χιούμορ και μυαλό ξυράφι, επομένως αναζητούν έναν άνθρωπο με τις ίδιες ποιότητες.

Δίδυμοι

Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν τους Διδύμους. Το ένα είναι η εξυπνάδα και το κοφτερό μυαλό και το άλλο η περιέργεια. Με κυβερνήτη τον Ερμή και την επικοινωνία, βαριούνται το small talk και έχουν ανάγκη από μεγάλες συζητήσεις, που έχουν ουσία και βάθος. Αν δουν ότι συνομιλούν με έναν άνθρωπο που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο, δύσκολα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους. Νιώθουν ότι επιτέλους βρήκανε το άλλο τους μισό.

Τοξότης

Ένα αρκετά ιδιαίτερο ζώδιο. Δεν θα κάτσει εύκολα να πιάσει κουβέντα με διάρκεια αλλά όχι επειδή είναι ρηχός. Θέλει να αφιερώσει τον χρόνο του σε κάποιον που νιώθει ότι μοιράζεται τον ίδιο τρόπο σκέψης. Κάνει παρέα με πολύ κόσμο αλλά γοητεύεται αληθινά μόνο από εκείνον που έχει κοφτερό μυαλό. Σαν το δικό του, όπως πιστεύει.

Υδροχόος

Ο επαναστάτης του ζωδιακού έχει κυβερνήτη πλανήτη τον Ουρανό, που σχετίζεται με την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Επομένως, είναι πολύ φυσιολογικό. Ο Υδροχόος είναι ευχάριστος, έντονος και αισιόδοξος. Ανοίγεται δύσκολα στον σύντροφό του, αλλά θα το κάνει αν δει ότι έχει κοφτερό μυαλό και ότι σκέφτεται έξω από το κουτί, όπως εκείνος. Μπορεί να σου φαίνεται ανάλαφρος και απόμακρος, αλλά η αλήθεια είναι ότι ερωτεύεται μόνο την ουσία και την πραγματική επικοινωνία.