ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Mums of Instagram: Οι 5 cool μαμάδες που πρέπει να κάνεις follow

Δεν είναι ότι μεγαλώνουν ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά. Δεν είναι ότι όσα επιλέγουν να αναρτήσουν σε πείθουν πως το να γίνεσαι μάνα δεν έχει μόνο υποχρεώσεις, αλλά και πλάκα. Δεν είναι το ότι αν είσαι κι εσύ μαμά, ταυτίζεσαι μαζί τους. Ούτε ότι έχουν στιλ και χαζευτικά accounts. Είναι όλα αυτά. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς μαμάδες του Ιnstagram- που αξίζουν το follow.

Taza

Τη λένε Naomi Davis και μεγαλώνει τους 5 μικρούς “new yorkers” της στο Μεγάλο Μήλο. Η stylish Taza και η φαμίλια της είναι ξεκάθαρα βγαλμένοι από σελίδες περιοδικού. Η οικογένεια θα ‘χει και τις δύσκολες στιγμές της, όπως όλες, αλλά κρατάει τις καλές, τις οποίες η μαμά ποστάρει με συνέπεια στο Instagram.

Courtney Adamo

Άλλη μια κουλ πολύτεκνη μαμά 5 κατάξανθων χαμογελαστών παιδιών. Η Adamo είναι parenting blogger και μένει με την οικογένειά της στην Αυστραλία, σ’ ένα φανταστικό σπίτι με κήπο δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα η Βρετανίδα μαμά έχει πάει το influencing ένα επίπεδο πιο πέρα, παραδίδοντας online μαθήματα οικογενειακού lifestyle επί πληρωμή. Μην τρελαίνεσαι, μείνε στις φωτογραφίες της, οι οποίες ομολογουμένως είναι πολύ ελκυστικές.

Amber Fillerup Clark

Με 1.4 εκατομμύρια followers η Amber με τα πλούσια ξανθά μαλλιά από κομμώτρια έχει εξελιχθεί σε mum guru του Instagram. Μεγαλώνει τα 3 παιδιά της, προβάλλει την ευτυχισμένη της ζωή, δίνει συμβουλές και βγάζει λεφτά πουλώντας προϊόντα haircare.

Hollie Burgess

Η δική μας αγαπημένη σ’ αυτή τη λίστα με τις κουλ μαμάδες του Instagram ακούει στο όνομα hollieplus. Η Holly, χωρίς να έχει εκατομμύρια ακόλουθους, έχει καταφέρει να κερδίσει βραβεία σαν blogger. Είναι ειδήμων στην plus size μόδα και αποτελεί σύμβολο για το body positivity. Είναι μαμά 2 γλυκύτατων αγοριών.

Julia Hengel

H Julia ακολουθείται από 1.2 εκατομμύρια χρήστες και το ζει πραγματικά στο Instagram. Είναι μαμά μιας κόρης, σχεδιάζει ρούχα και γενικώς προάγει το οικογενειακό lifestyle με τον δικό της τρόπο. Τρελαίνεται για φλοράλ διακόσμηση και φορέματα. Όσο εσύ κάνεις scroll, εκείνη βγάζει λεφτάκια σαν πρώτης τάξεως mum influencer.