ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μαριάννα Τουμασάτου σε ρόλο παρουσιάστριας. Οι πληροφορίες για τη νέα εκπομπή

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κοινού. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σχεδόν ανελλιπώς σε τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1, με τελευταία το «Γυναίκα χωρίς όνομα». Φέτος θα δοκιμαστεί σε έναν διαφορετικό ρόλο στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η Μαριάννα Τουμασάτου θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Η φωτογραφία της ζωής μου».

Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η Μαριάννα Τουμασάτου θα συμμετέχει στη νέα real life εκπομπή του ΑΝΤ1, που αποτελεί ένα format από το εξωτερικό που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην εκπομπή θα βλέπουμε τους πρωταγωνιστές και τις αληθινές ιστορίες τους να ξετυλίγονται μέσα από ένα φωτογραφικό άλμπουμ. «Θα στέκονται σε μία συγκεκριμένη φωτογραφία κι εκεί είναι το σημείο της έκπληξης, καθώς η φωτογραφία θα αναπαρίσταται, θα έρχεται στο σήμερα», σημείωσε ο Αλέξης Μίχας.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος η Μαριάννα Τουμασάτου υπέγραψε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση της εκπομπής. Επιπλέον «κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος είναι κοντά στο να υπογράψει», πρόσθεσε.

Η εκπομπή της Gil Formats ονομάζεται “Capturing the Moment” και σύμφωνα με την περιγραφή του «Είναι ένα συναισθηματικό format που βλέπει τα άτομα που συμμετέχουν να μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες και όσα έμαθαν για πανανθρώπινα, περίπλοκα θέματα, όπως η αγάπη, η πολιτική, η καριέρα και η οικογένεια.

Κάθε επεισόδιο περιέχει προσωπικές ιστορίες που εμπνέουν όπως αποτυπώθηκαν σε μία πολύτιμη φωτογραφία. Παράλληλα αυτές εμπλουτίζονται με στοιχεία για την ιστορία της χώρας και υλικό αρχείου. Η εκπομπή κορυφώνεται στην αναπαράσταση της φωτογραφίας χρόνια μετά την αυθεντική, από τον φακό ενός κορυφαίου φωτογράφου, παρουσία του πρωταγωνιστή της ιστορίας». Η διάρκεια της εκπομπής είναι από 30 ως 60 λεπτά.