ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

Κατερίνα Λέχου: «Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων στην προσωπική μου ζωή»

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Η ζωή μας είναι γεμάτη από λάθη. Κι αν όχι γεμάτη, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε κάνει έστω ένα. Ωστόσο, τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και γι’ αυτήν ακριβώς τη διδακτική χρήση και τη μεγάλη αξία των λάθος επιλογών, των λάθος αποφάσεων και των λάθος ανθρώπων μίλησε η Κατερίνα Λέχου. Η ζωή της ηθοποιού ήταν γεμάτη από πολλά, πολλά λάθη και δεν διστάζει να το παραδεχτεί.

Στην εκπομπή “φλΕΡΤ” βρέθηκε, λοιπόν, καλεσμένη η Κατερίνα Λέχου που μεταξύ άλλων μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και τα λάθος άτομα που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της. Κι όχι μόνο.

Κατερίνα Λέχου: «Μαθαίνεις από τα λάθη, απλώς ήταν μια επώδυνη διαδικασία»

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Λέχου έκανε λόγο για μία προσωπική ζωή γεμάτη λάθη. «Χάλια χάλια στα προσωπικά όλα λάθος. Ήταν λάθος οι επιλογές των ανθρώπων, από εκεί ξεκινάει γιατί δεν σου φταίει μόνος ο άλλος πας και εσύ σε αυτόν. Δεν έβαζα όρια, δεν ήξερα τίποτα, πήγαινα έτσι» είπε στην αρχή η Κατερίνα Λέχου, αναφερόμενη στον ρόλο που έπαιξαν τα λάθος άτομα στη ζωή της αλλά και στον τρόπου που η ίδια επέλεξε να πορεύεται.

«Μαθαίνεις από τα λάθη, απλώς ήταν μια επώδυνη διαδικασία. Η αγάπη είναι μια πολύ γενική έννοια. Αγάπη χωρίς τον σεβασμό δεν υπάρχει. Αγάπη χωρίς αποδοχή δεν υπάρχει. Γι’ αυτό δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Γιατί είναι πολύ γενική. Έβλεπα τρομερές αποτυχίες, δεν μπορούν να φταίνε μόνο οι άλλοι φταις και εσύ. Εκεί πας να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δεις τα θέλω σου» πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Λέχου αναφερόμενη στη σπουδαιότητα του λάθους αλλά και στην έννοια της αγάπης.

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της βήματα, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στο νέο ψυχολογικό θρίλερ που θα πάρει μέρος. «Το προηγούμενο καλοκαίρι με πολύ ασφαλές συνθήκες γυρίσαμε μία σειρά που μου άρεσε πάρα πολύ. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα, αλλά στην σειρά μέσα είναι το νησί. Είναι ψυχολογικό θρίλερ το οποίο έχει και ερωτικό στοιχείο μέσα. Όμως ο βασικός πυρήνας του ασχολείται με τη δομή της ελληνικής οικογένειας και με τις αρρώστιες αυτής της δομής, οι οποίες αποκαλύπτονται με πολύ αριστοκρατικό τρόπο. Μακάρι να γίνουν περισσότερες δουλειές» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.