ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Κατερίνα Λέχου: «Με ρωτούν επί χρόνια γιατί δεν κάνω παιδί. Είναι πολύ προσωπικό»

NDP Photo Agency

Καλεσμένοι της χθεσινής εκπομπής «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ ήταν η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης, οι οποίοι έκαναν μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλους και για όλα.

Η Κατερίνα Λέχου απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του συναδέλφου της, με τη «μητρότητα» και το «Είσαι το ταίρι μου», να αποτελούν τα κεφάλαια της συνέντευξης που μας τράβηξαν λίγο περισσότερο την προσοχή.

Κεφάλαιο «μητρότητα»

Σε έναν κόσμο όπου το να μην θέλεις να κάνεις παιδί δεν είναι αποδεκτό και χρήζει περαιτέρω συζήτησης και ανάλυσης, η αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για μία ακόμη φορά για το κεφάλαιο «μητρότητα» και την επιλογή της να μην θέλει να κάνει παιδιά, τονίζοντας πως έχει ερωτηθεί για αυτό ουκ ολίγες φορές.

«Με πειράζει πιο πολύ, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή να μιλήσεις για τη δουλειά σου και ντρέπεσαι να πεις μια κουβέντα παραπάνω, γιατί δεν κολλάει. Αυτό είναι άβολο. Εμένα μου έκαναν επί χρόνια την ερώτηση γιατί δεν κάνω παιδί. Είναι πολύ προσωπικό. Πολύ άκομψη ερώτηση. Πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι γιατί δεν θέλω να κάνω παιδιά. Οι περισσότερες κάνουν παιδιά, έστω και την τελευταία στιγμή, με την ψυχή στο στόμα, το κάνουν. Εγώ δεν θέλω. Δεν ήθελα ποτέ», επεσήμανε η Κατερίνα Λέχου.

«Είσαι το ταίρι μου» to remake or not, Κατερίνα Λέχου;

Με βάση το δεδομένο ότι πια βλέπουμε πολλές αγαπημένες σειρές να προχωρούν σε remake, αναζητώντας την επιτυχία και την αίγλη του παρελθόντος, ο Αντίνοος Αλμπάνης ρώτησε την Κατερίνα Λέχου ποια είναι η γνώμη της για αυτά και φυσικά αν θα έλεγε ναι σε μια πιθανή πρόταση επιστροφής του «Είσαι το ταίρι μου».

Η απάντησή της ήταν κάθετη:

«Δεν αναπολώ ιδιαίτερα το παρελθόν. Δεν μου λείπει κάτι ιδιαίτερο. Είμαι πολύ επιφυλακτική στα remake. Μπορεί να λειτουργήσουν, αλλά μπορεί και να μην λειτουργήσουν. Και πιστεύω πως πρέπει να ακολουθούμε την εποχή με τα τωρινά δεδομένα. Είναι κρίμα που δεν αξιοποιείται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, πάει προς τη θάλασσα. Δεν μπορεί να γυρίσει πίσω στο βουνό. Αυτή είναι η γνώμη μου. Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτή στο καινούργιο», απορρίπτοντας έτσι το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στον ρόλο της Βίκυς.