ROLE MODELS

Η Κατερίνα Βρανά έγινε κούκλα με την αγάπη μίας θαυμάστριας

Θοδωρής Βρανάς

«Ό,τι καλύτερο στον κόσμο ever». Έτσι χαρακτήρισε η Κατερίνα Βρανά το δώρο που δέχτηκε από θαυμάστριά της από την Κρήτη. Η Δέσποινα, όπως λένε τη θαυμάστριά της, είδε στην Κατερίνα Βρανά το πρότυπο δύναμης και επιμονής και γοητείας που βλέπουμε όλες. Κι αποφάσισε να εμπνευστεί από την εικόνα της για να φτιάξει μία κούκλα σε στιλ Playmobil.

Η Κατερίνα Βρανά μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία του εαυτού της ως φιγούρα Playmobil. Στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία αυτή, μάθαμε κι όλες τις λεπτομέρειες για το πώς η stand up comedian που έχει συνδεθεί με το θάρρος, την επιμονή και την αγάπη για ζωή, μετατράπηκε σε κούκλα.

«Η Δέσποινα από τα Χανιά (μαζί με τον Δήμο και την Γιάννα) μου έφτιαξε μία Playmobil Κατερίνα! Μα κοίτα λεπτομέρεια! Το χρυσό κολάν, το χρυσό βραχιόλι, τα σκουλαρίκια κρίκους, ΤΟ ΜΑΛΛΙ!», έγραψε αρχικά η Κατερίνα Βρανά και συμπλήρωσε: «Και νομίζω μου είπε ότι με έψησε για 20 λεπτά στους 180°. Δέσποινα σ’ αγαπάω».

Τα ευχαριστώ που ακολούθησαν ήταν πολλά και μαρτυρούσαν τουλάχιστον ενθουσιασμό. «Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώωωωω», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της με την έκφραση της ευγνωμοσύνης της η Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά έκανε σπουδές υποκριτικής, όμως την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός και η δύσκολη τέχνη του stand up comedy. Η παράσταση της, Feta with the Queen την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο και την οδήγησε να συμπεριληφθεί στη λίστα των Γυναικών Κωμικών που Πρέπει να Δείτε, του BBC. Τον Απρίλιο του 2017 η ίδια πραγματοποιούσε περιοδεία στη Μαλαισία όταν υπέστη διάτρηση εντέρου που οδήγησε σε σηπτικό σοκ. Ξύπνησε από το κώμα και είχε να αντιμετωπίσει τα πολλά κατάλοιπα της περιπέτειας υγείας που βίωσε στον οργανισμό της.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως και σε κάθε επίπεδο. Τα κύρια προβλήματα μου είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω καλά, δεν έχω ισορροπία και δεν βλέπω καλά», είχε περιγράψει σε συνέντευξή της στη Δέσποινα Δημά και το LadyLike. «Φαντάζεστε να ξυπνούσα από το κώμα και να ήμουν καλά, αλλά να είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χιούμορ μου; (γέλια) Πάλι καλά και χάρη στους δικούς μου, το χιούμορ όχι μόνο δεν χάθηκε, αλλά νομίζω αυξήθηκε», παραδεχόταν στην ίδια συνέντευξη.

Η Κατερίνα Βρανά επέστρεψε στη σκηνή με την παράσταση Σχεδόν Πέθανα. Έκτοτε συνεχίζει την πορεία της στις θεατρικές σκηνές της χώρας, έχει πρωταγωνιστήσει στην παράσταση Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο, έχει παρουσιάσει την παράσταση Ντερμπεντέρισσα. Συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά και αποδεικνύει κάθε φορά γιατί κάποτε είχε ψηφιστεί ως η τρίτη πιο αστεία γυναίκα του κόσμου.

Παράλληλα έχει μιλήσει πιο καθαρά, έχει σηκωθεί από το αμαξίδιό της, έχει συνεχίσει να εμπνέει με τη δύναμη και το χιούμορ της όλο τον κόσμο. Και τώρα έχει γίνει και κούκλα. Ο στόχος της να γίνει «Κυρίαρχος του Πλανήτη», όπως είχε παραδεχθεί και στη συνέντευξή της για το LadyLike, παραμένει ίδιος. Και το γεγονός ότι έγινε κούκλα, δείχνει ότι πάντα η Κατερίνα Βρανά θα είναι σε καλό δρόμο, να κατακτήσει τον κόσμο της καρδιάς μας τουλάχιστον. Είναι δικός της.