#ΔΕΝΕΙΣΤΕΜΟΝΕΣ

Η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ»

Προκόπης Οικονομόπουλος/Papadakis Press

Η Ζέτα Δούκα μίλησε με γενναιότητα στο «Πάμε Δανάη» για τις καταστάσεις βίας στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο της Ζέτας Δούκα τεράστιο, όπως επίσης και η δύναμη που έδωσε. Τα στόματα σιγά σιγά ανοίγουν. Η Κατερίνα Γερονικολού με μία ανάρτησή της στο Instagram καταγγέλλει με τη σειρά της τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό.

Η Κατερίνα Γερονικολού γράφει για τον Γιώργο Κιμούλη

«Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δεν με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ό,τι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου. Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες.

Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη ”συνεργασία” μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας ”πικραμένης”.

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δεν συνέβησαν.

Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς.

Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας. Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.

@zetadouka, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν. Λυπάμαι και για μένα.
Ως εδώ όμως».