ΓΑΜΟΣ

Η Jane Fonda τραγουδά και δηλώνει: «Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι»

@2022 Arthur Mola Invision/AP Images

Η Jane Fonda που τιμήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες 2021 με το βραβείο “Cecil B. DeMille” για τη συνολική προσφορά της στον χώρο του θεάματος, είναι επίσης μία ανύπαντρη χαρούμενη γυναίκα. Και έχει κάθε λόγο να χαίρεται γι’ αυτό.

Λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης για την απονομή των φετινών Χρυσών Σφαιρών, η Jane Fonda παραχώρησε μία συνέντευξη στο Page Six, στο οποίο ανέφερε τους λόγους που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά. Εμείς, πάντως, την καταλαβαίνουμε.

Jane Fonda: «Θα σας πω κάτι που δεν έχω πετύχει και αυτό είναι ένας πετυχημένος γάμος»

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, μιας virtual συνέντευξης, η 83χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε αν υπήρχε ένα πράγμα που δεν έχει ακόμη πετύχει και θα ήθελε να πετύχει. «Θα σας πω κάτι που δεν έχω πετύχει και αυτό είναι ένας πετυχημένος γάμος» απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι αν θέλω να το κάνω ξανά και η απάντηση είναι όχι. Δεν θέλω».

«Βλέπετε, ζω μόνη μου. Δεν έχω κάποιον δίπλα μου που να απαιτεί να μην εκνευρίζομαι και να μην αντιδρώ. Δεν απειλώ κανέναν. Μπορώ να βλέπω ό,τι θέλω στην τηλεόραση. Οπότε, δεν θέλω να παντρευτώ ποτέ ξανά. Αλλά οι γάμοι μου είναι κάτι στο οποίο θα ήθελα να ήμουν καλύτερη» πρόσθεσε η Jane Fonda.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός έχει παντρευτεί συνολικά τρεις φορές. Με τον σκηνοθέτη Roger Vadim από το 1965 έως το 1973, με τον πολιτικό Tom Hayden από το 1973 έως το 1990 και ο τελευταίος της γάμος ήταν με τον ιδρυτή του CNN Ted Turner από το 1991 έως το 2001. Η τελευταία σχέση της σημειώθηκε με τον μουσικό παραγωγό Richard Perry, που διαλύθηκε το 2017 μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας.