WOMEN TODAY

Chrissy Teigen: Η topless φωτογραφία στο Instagram και η εξομολόγηση για την επέμβαση στο στήθος της

Invision/AP, File Chris Pizzello/

Όταν βάζει κάτι στο μυαλό της η Chrissy Teigen δεν της το βγάζεις με τίποτα. Το μοντέλο, συγγραφέας, παρουσιάστρια και σύζυγος του John Legend ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι θα αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης από το στήθος της.

«Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητά. Αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετα ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει», είπε η Chrissy Teigen στο Βρετανικό Glamour στις αρχές του Μαρτίου. «Ειλικρινά κράτησα το ίδιο μέγεθος, απλά τα γέμισα ώστε να είναι πιο στρογγυλά και σφιχτά», πρόσθεσε.

«Θέλω να τα βγάλω τώρα», έλεγε ευθαρσώς η Chrissy Teigen. Ο κορονοϊός όμως είχε άλλα σχέδια. Η απόφαση της Chrissy Teigen να αφαιρέσει τη σιλικόνη από το στήθος της έπρεπε να περιμένει καθώς σχεδόν όλος ο πλανήτης βρισκόταν σε lockdown.

Τέλη Μαΐου και η Chrissy Teigen όσο περίμενε, περίμενε. Οργανώθηκε, έκανε τεστ κορονοϊού καταγράφοντας μάλιστα την εμπειρία της σε βίντεο στο Twitter και είναι έτοιμη να μπει στο χειρουργίο. Το στήθος της θα αλλάξει ξανά.

Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε το νέο ότι η επέμβαση για την αφαίρεση της σιλικόνης από το στήθος της πλησιάζει, με ένα μήνυμά της στο Instagram. Μαζί μοιράστηκε και μία φωτογραφία από τα 20 της, τότε που το στήθος της είχε το φυσικό του σχήμα και μέγεθος.

«Γεια σας γεια σας. Λοιπόν, ανάρτησα την εμπειρία μου από την εξέταση για τον κορονοϊό στο Twitter, γιατί θα κάνω επέμβαση σύντομα. Πολλοί άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον (και περιέργεια), οπότε θα το πω εδώ: Θα αφαιρέσω τα ενθέματα από το στήθος μου. Ήταν υπέροχο για μένα για πολλά χρόνια, αλλά το έχω πλέον ξεπεράσει. Θέλω να μπορώ να κουμπώσω ένα φόρεμα στο μέγεθος που φοράω και να ξαπλώνω μπρούμυτα νιώθοντας απόλυτη άνεση. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Οπότε μην ανησυχείτε για εμένα. Όλα είναι καλά», έγραψε η Chrissy Teigen. Και στη συνέχεια είπε να πει τα πράγματα για το οποιοδήποτε στήθος του κόσμου με το όνομά τους.

«Ακόμα θα έχω στήθη, απλά θα είναι αγνό λίπος. Πράγμα που έτσι κι αλλιώς είναι το στήθος εξαρχής. Ένα χαζό, θαυματοουργό σακί λίπους», κατέληξε η Chrissy Teigen. Και δεν θα μπορούσε να το θέσει πιο ειλικρινά.

Η Chrissy Teigen μπορεί να μιλά με ειλικρίνια, μπορεί να δείχνει με απόλυτη άνεση τις ραγάδες που άφησαν οι δύο εγκυμοσύνες της στο κορμί της (έχει αποκτήσει τη Luna και τον Miles), μπορεί να ποζάρει με τρόπο που το κορμί της φαίνεται τόσο «τετράγωνο» όσο είναι και μπορεί πραγματικά να είναι καλά με όλα αυτά. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για την ανάγκη να αντιμετωπίζουμε τον κόσμο και την εμφάνισή μας, όπως είναι.

«Δεν μπορείς να δημιουργείς όλες αυτές τις προσδοκίες στον κόσμο, ότι όλα είναι τέλεια. Όλοι φιλτράρουν τις ατέλειές τους, κόβουν πράγματα, επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους με ειδικές εφαρμογές. Κι έτσι ξεχνάμε πώς μοιάζουν τα φυσιολογικά πρόσωπα και κορμιά. Δεν είναι δίκαιο και σε κάνει να ζηλεύεις το σώμα των άλλων. Είναι σαν να ψεύδεσαι από αμέλεια», σημείωνε. Κι ένα πράγμα σίγουρα πρέπει να παραδεχτείς για το μοντέλο. Σε ό,τι αφορά τον εαυτό της και την εικόνα της, εκείνη έχει επιλέξει τον δρόμο της αλήθειας.