FEMALE TALK

Η Britney Spears αποκάλυψε ότι έκανε άμβλωση την εποχή που είχε σχέση με τον Justin Timberlake

©2023 AP Photo/Chris Gardner, File

Δυο χρόνια μετά τη δικαστική απόφαση για τη λήξη της κηδεμονίας της και την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears και σχεδόν μια βδομάδα πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, The Woman In Me, σχετικές πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν έχουν ήδη διαρρεύσει. Άγνωστα περιστατικά για τη ζωή της Britney Spears, την καριέρα της, αλλά και την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Κάποιοι δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τις 24 Οκτώβρη.

Η Britney Spears, λοιπόν, που αποφάσισε να επικοινωνήσει πολλές αλήθειες της ζωής της μέσα από τη νέα βιογραφία της, μεταξύ άλλων, μίλησε για μια οδυνηρή εμπειρία που κρατούσε κρυφή για σχεδόν 20 χρόνια. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που βρισκόταν σε σχέση με τον Justin Timberlake και έμεινε έγκυος. Μιλάμε για την περίοδο 1999 – 2002, τότε που οι δυο τους ήταν ζευγάρι. H Britney ήταν 18 ετών και ο Justin 19.

 

Η Britney έκανε άμβλωση όταν ήταν μαζί με τον Justin Timberlake

«Ήταν έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τόσο πολύ τον Justin. Πάντα περίμενα να δημιουργήσουμε οικογένεια μια μέρα. Το μωρό ήρθε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα. Ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος γι’ αυτήν την εγκυμοσύνη. Μου είχε πει ότι κανένας από τους δυο μας δεν ήταν έτοιμος να αποκτήσει ένα μωρό στη ζωή του και ότι ήμασταν πολύ νέοι», αναφέρει στην αυτοβιογραφία της η Britney Spears.

«Αν ήταν μόνο στο δικό μου χέρι, δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά ο Justin Timberlake ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Μέχρι και σήμερα, είναι ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», πρόσθεσε η pop star.

Όταν ο Justin Timberlake αποκάλυπτε ότι είχε κάνει σεξ μαζί της, ενώ εκείνη δήλωνε «παρθένα»

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, ο Justin Timberlake είχε παραχωρήσει μια ραδιοφωνική συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ότι η Britney Spears δεν ήταν παρθένα, όπως η ίδια δήλωνε. Όταν οι παρουσιαστές ρώτησαν τον τραγουδιστή αν έχει συνεβρεθεί ερωτικά με την ίδια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Timberlake απάντησε γελώντας: «Εντάξει, ναι, το έκανα».

Μετά, πάντως, τον χαμό που είχε προκληθεί από τις αποκαλύψεις του Framing Britney Spears κατά τη διάρκεια του οποίου ο Justin Timberlake παρουσιαζόταν ως ο “κακός” εκμεταλλευτής της φήμης της Britney και των όσων της συναίβεναν τότε, ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Παράλληλα, απολογήθηκε και για την απρεπή πράξη του προς την Janet Jackson πάνω στη σκηνή του ημίχρονου του Super Bowl το 2004. Υποστήριξε ότι λυπάται για τον τρόπο που τα «λάθη» του συνέβαλαν σε «ένα σύστημα που συγχωρεί τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό».

Η βιογραφία της Britney Spears «αναδεικνύει τη σημασία του να λέει μια γυναίκα τη δική της ιστορία»

Ούσα στα φώτα της δημοσιότητας από τα 17 της, η Britney Spears αποφάσισε στα 41 της πως αξίζει να γράψει για τα βιώματά της με ξεκάθαρο τρόπο, από τη στιγμή που βλέπει διαρκώς δημοσιεύματα που αναφέρονται στον δικό της ψυχικό κόσμο και στον τρόπο που βιώνει ορισμένες καταστάσεις της ζωής της, χωρίς ουσιαστικά να την έχει ρωτήσει κανείς.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εκδότριας εταιρίας (Gallery Books), η αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας «αποκαλύπτει για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι και τη δύναμη που κρύβεται στην καρδιά μιας από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες στην ιστορία της pop μουσικής. Η αυτοβιογραφία της αναδεικνύει τη διαχρονική δύναμη της μουσικής και της αγάπης, τη σημασία του να λέει μια γυναίκα τη δική της ιστορία, με τους δικούς της όρους».

Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει δυο γιους, τον 18χρονο Sean Preston και τον 17χρονο Jayden James με τον δεύτερο σύζυγό της, Kevin Federline.