CELEBRITIES

Britney Spears: Ο Sam Asghari την κατηγορεί ότι απίστησε και τον χτύπησε

ⓒ 2023 Jordan Strauss/Associated Press

Το διαζύγιο της Britney Spears αναμένεται να είναι μάλλον η πιο toxic (όπως έλεγε και το σπουδαίο τραγούδι της) μάχη που θα δώσει. Ο πρώην σύζυγός της, Sam Asghari διατύπωσε μερικές σοβαρές κατηγορίες εις βάρος της, αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Σύμφωνα με την Page Six, ο 29χρονος είπε ότι η Britney Spears τον απατούσε, τον χτύπησε. Δημόσια ο Sam Asghari αντιμετώπισε το τέλος της σχέσης τους με την κυνική φράση “Sh@@ happens”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Page Six, ο πρώην σύζυγος της Britney Spears την κατηγορεί ότι του έριξε μία γροθιά μαυρίζοντας το μάτι του, την ώρα που εκείνος κοιμόταν. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι είχε ζητήσει από μέλος του προσωπικού της να την τραβήξει video όσο ήταν γυμνή και ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το TMZ μάλιστα αναφέρεται σε ύπαρξη σχετικού video που ενοχοποιεί την Britney Spears στο ζήτημα της απιστίας.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram πάντως ο Sam Asghari έμοιαζε πιο ήρεμος απ’ όσο αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι οι παραπάνω κατηγορίες. «Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλο, η σύζυγός μου κι εγώ αποφασίσαμε να διακόψουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας στον άλλο και θα της εύχομαι πάντα τα καλύτερα», έγραψε αρχικά σε Instagram Story του ωστόσο πρόσθεσε την φράση “Sh@@ happens” στη συνέχεια.

Britney Spears Instagram.com/samasghari

«Το να ζητήσω ιδιωτικότητα μοιάζει γελοίο, οπότε απλά ζητώ από όλους, συμπεριλαμβανομένων και των media να είναι ευγενικοί και διακριτικοί», συμπλήρωσε ο 3ος σύζυγος της Britney Spears. Ο γάμος τους είχε διάρκεια περίπου 14 μήνες.

Η Britney Spears δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο για το θέμα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έχει ήδη προσλάβει τη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser για να την εκπροσωπήσει. Μία πηγή από το περιβάλλον της είπε ωστόσο στο Entertainment Tonight ότι δεν απάτησε τον Sam Asghari και ότι είναι «πληγωμένη» από τον χωρισμό τους.

Οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού ξεκίνησαν από μερικές δημόσιες εμφανίσεις τους στις οποίες δεν φορούσαν βέρα. Ο χωρισμός έγινε γνωστόος την Τετάρτη 16 Αυγούστου και επιβεβαιώθηκε όταν ο Sam Asghari κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Στη συνέχεια ήρθαν οι σοβαρές κατηγορίες από την πλευρά του προς την Britney Spears.

Ταυτόχρονα αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ίσως ο 29χρονος να έχει να αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την pop star, την οποία όπως ισχυρίζονται εκβιάζει επί της ουσίας για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από εκείνη από αυτά που προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

«Μοιάζει με εκβιασμό», σχολίασε χαρακτηριστικά κάποιος πρώην σύντροφος της Britney Spears, που διατήρησε την ανωνυμία του, μιλώντας στην The Post. «Δεν έχει πια κανέναν τώρα», σχολίασε ένας παλιός οικογενειακός φίλος της, που ζει στο Kentwood της Louisiana απ’ όπου κατάγεται η Britney Spears. «Θα έπρεπε να γυρίσει εδώ», πρόσθεσε.

Η Britney Spears πάντως δεν δείχνει καταβεβλημένη μετά τον χωρισμό. Μάλιστα την Πέμπτη 17 Αυγούστου έκανε ένα παράξενο post στο οποίο εξηγούσε ότι θέλει να αγοράσει ένα άλογο αλλά δεν ήξερε ποιο να διαλέξει.

Επιπλέον σύμφωνα με την Page Six ετοιμάζει το νέο της album. Παράλληλα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη βιογραφία της The Woman In Me. Είναι άγνωστο αν θα επεξεργαστεί το αρχικό κείμενο του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου 2023 για να αναφερθεί και στο διαζύγιό της.