ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Halle Berry: «Ένιωθα σέξι στις εγκυμοσύνες μου»

ⓒ 2021 Rich Fury/Associated Press

Η Halle Berry και η φίλη της, Lindsay Flores, έχουν αποφασίσει να περάσουν καλά στην καραντίνα, μην επιτρέποντας στον άπλετο ελεύθερο χρόνο που έχουν να τις απορροφήσει. Οι δυο κολλητές, λοιπόν, έχουν ξεκινήσει το IGTV series “Bad and Booshy” με αυτόνομα επεισόδια στο Instagram. Η “πρεμιέρα” έγινε στις 20 Οκτωβρίου και όπως φαίνεται η παραγωγή επεισοδίων συνεχίζεται σταθερά μέχρι και τώρα.

Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια, λοιπόν, η Halle Berry αναφέρθηκε στις εγκυμοσύνες της. Συγκεκριμένα, μίλησε για τη σχέση που είχε με το σώμα της, σε αυτές τις αρκετά μεταβατικές περιόδους που το σώμα κάθε μέλλουσας μαμάς προετοιμάζεται για να φέρει στο κόσμο μία νέα ζωή.

Halle Berry: «Ένιωθα σέξι στις εγκυμοσύνες μου»

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου IGTV series με τίτλο «Εγκυμοσύνη», λοιπόν, η Halle Berry το δηλώνει ξεκάθαρα. «Ένιωθα σέξι κάθε μέρα, κάθε στιγμή κάθε μίας από τις δυο εγκυμοσύνες μου. Περπατούσα στο σπίτι γυμνή και έλεγα «πω πω, δες αυτό, δες εκείνο» είπε με υπερηφάνεια η ηθοποιός. Και πολύ καλά έκανε θα πούμε εμείς. Η Flores από την πλευρά της μίλησε για τη δική της πολύ διαφορετική εμπειρία. «Δεν μου συνέβη τίποτα από αυτά που περιγράφεις. Ήμουν παχιά, άρρωστη, ένιωθα πόνους στην πλάτη μου και είχα απανωτές ημικρανίες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Halle Berry είναι μαμά δυο παιδιών, της Nala και του Maceo. Μιλώντας για τα έμφυλα στερεότυπα, τα οποία προσπαθεί να καταπολεμήσει, διαπαιδαγωγώντας τον γιο της ανάλογα, ανέφερε: «Έχω καταλάβει ποια είναι η δουλειά μου στην ανατροφή του. Αν θέλουμε να έχουμε ένα διαφορετικό μέλλον, εκεί είναι το σημείο εκκίνησης. Με έκανες να σκεφτώ πόσες συζητήσεις έχω μαζί του από τότε που έγινε 5 ετών για τις διαφορές μεταξύ αγοριών και κοριτσιών. Και είδα ότι είχε μάθει να νιώθει ανώτερος από τα κορίτσια. Ήδη από εκείνη την ηλικία», σημείωσε συζητώντας με τη Robin Wright στο Hollywood Foreign Press Association.