ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η εμφάνιση της Simone Biles στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα σε κάνει να κλάψεις

Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες και ανάμεσα στις ειδήσεις για την κακή διοργάνωση και τα σεξιστικά σχόλια των δημοσιογράφων για τις αθλήτριες κατάφερε να ξεχωρίσει το βίντεο με την εμφάνιση της Simone Biles στο αγώνισμα των ασκήσεων εδάφους.

Δεν ήμουν ποτέ θαυμάστρια της γυμναστικής (με το ζόρι έχω κάνει 1000 κοιλιακούς σε όλη μου τη ζωή) αλλά δεν γίνεται να μην θαυμάσω τα άτομα που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτή. Για αυτό και σε κάθε Ολυμπιάδα χαζεύω με τους αθλητές που ισορροπούν στον ίππο και κάνουν τα άλματα και τις κωλοτούμπες στον αέρα να μοιάζουν με παιχνίδι. Όταν λοιπόν είδα σήμερα το βίντεο με την εμφάνιση της Simone Biles, της 19χρονης αθλήτριας από την Αμερική, έμεινα με το στόμα ανοιχτό και έπιασα τον εαυτό μου να συγκινείται με το απίστευτο ταλέντο της.

Η Simone είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες αυτή τη στιγμή και τα τελευταία 4 χρόνια έχει κερδίσει σε 3 (!) Παγκόσμια Πρωταθλήματα την πρώτη θέση και άλλες 4 φορές στο Πρωτάθλημα της Αμερικής ενώ ανήκει και στην ομάδα της Αμερικής που έχει κατακτήσει 2 φορές το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Και είναι μόνο 19 χρονών! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγα χρόνια θα έχει ακόμα περισσότερα μετάλλια στη συλλογή της και εμείς θα είμαστε εκεί να την χειροκροτήσουμε και να συγκινηθούμε ξανά μαζί της.

Δες την συγκλονιστική της εμφάνιση στο βίντεο που ακολουθεί.