ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Έλλη Κοκκίνου: Τα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά και την εμφάνισή της που την οδήγησαν σε κατάθλιψη

Instagram.com/ellikokkinou

Πόσες φορές έχει τύχει και σε εμάς τους ίδιους, από ένα αρνητικό σχόλιο να επηρεαστεί όλη η ψυχολογία μας; Σίγουρα αρκετές. Αντίστοιχη περίπτωσή εκείνη της Έλλης Κοκκίνου, η οποία στο παρελθόν δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, η Έλλη Κοκκίνου φιλοξενήθηκε στο “Mega Star” και με αφορμή την κυκλοφορία του 10ου άλμπουμ της, «Τα Συναισθήματά Μου» που ολοκληρώθηκε εν μέσω καραντίνας, μίλησε για την τραυματική εμπειρία που την άφησε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

Έλλη Κοκκίνου: «Είχα πάρει 20 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική»

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν την μέρα που έχασα τον μπαμπά μου κι έπρεπε να πάω να δουλέψω κι όταν είχα πάρει 20 κιλά από θυρεοειδή και δεχόμουν άσχημη κριτική από κάποιους και με είχε πιάσει κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια που κατάφερε να αντιμετωπίσει τον αρνητισμό.

Μεταξύ άλλων, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την εμπειρία της στον επιχειρηματικό κόσμο, τις σκέψεις της για το μέλλον, αλλά και για την επιρροή που άσκησε η μητρότητα στην ίδια και την καριέρα της.

«Το ότι είμαι μητέρα δεν μπορεί να μην με περιορίσει και να μην σκέφτομαι πότε θα γυρίσω σπίτι. Παραδείγματος χάριν, για δύο μήνες δεν θα μπορούσα να λείψω σε περιοδεία. Σε talent show μπορεί να πήγαινα. Αν ξεκινούσα τώρα, δεν θα φοβόμουν τον ανταγωνισμό. Αν είχα να διαλέξω, θα διάλεγα τον παλιό δρόμο. Η αργή αναγνωρισιμότητα κάνει καλό» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου μεταξύ άλλων.

Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου κάνει comeback μετά από πέντε χρόνια αποχής από τα ελληνικά δισκογραφικά δρώμενα. Το νέο της άλμπουμ περιλαμβάνει και μια ιδιαίτερη επανεκτέλεση του “Κάποια μέρα”, σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Γιούλας Γεωργίου.