CELEBRITIES

Challenge accepted: Η Έλλη Κοκκίνου είναι προετοιμασμένη για την κοινή της εμφάνιση με Γαρμπή και Σχοινά

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Τελικά από το 2020 όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Σχεδόν δυο μέρες πέρασαν από τον μεγάλο τελικό του J2US και την κοινή εμφάνιση Δέσποινας Βανδή – Άννας Βίσση επί σκηνής. Η μεγάλη κόντρα των ‘90s έμελλε να λήξει τέσσερις μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Οι δυο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν αγκαλιασμένες μεγάλες τους επιτυχίες, ανταλλάζοντας τρυφερά λόγια η μια για την άλλη.

Πρόκειται για μια αόρατη διαμάχη που κατάφερε να χωρίσει ένα μέρος του εγχώριου ακροατηρίου σε δυο διαφορετικά στρατόπεδα και κατέληξε σε happy end. Το πεταχτό φιλί στο στόμα, αναβίωσε τον ασπασμό της Madonna με την Britney Spears αλά ελληνικά, σηματοδοτώντας παράλληλα το τέλος μιας εποχής. Φυσικά, το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από την ίδια τη showbiz. Ανάμεσα τους και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μάλλον ταυτίστηκε ως έναν βαθμό.

Καίτη Γαρμπή, Διονύση Σχοινά, Έλλη Κοκκίνου μήπως είστε οι επόμενοι;

Η “ανακωχή” του Σαββάτου όχι μόνο εκτόξευσε τα ποσοστά τηλεθέασης του J2US, αλλά έβαλε φωτιά και στα social media, τα οποία πήραν θέση απέναντι σε αυτήν την πρωτόγνωρη μουσική εμφάνιση. Το Twitter φυσικά, ανέλαβε τα ηνία. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter πήρε την πρωτοβουλία και πρότεινε μία νέα πρόκληση στον Νίκο Κοκλώνη. Μία συνάντηση της Έλλης Κοκκίνου με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Το κάτι άλλο.

Ακόμα δεν χωνέψαμε το τέλος της μακροβιότερης κόντρας στην ελληνική δισκογραφία – που διήρκεσε για σχεδόν 25 χρόνια – και οι χρήστες του Twitter ξεκίνησαν να θέτουν καινούργιες προκλήσεις στον παρουσιαστή. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως χρειάστηκε λιγότερο από δυο λεπτά για να “σπάσει τον πάγο” μεταξύ των τραγουδιστριών, οι οποίες έγιναν αμέσως φίλες. Το follow στο Istagram ήταν το προμήνυμα.

Το αφοπλιστικό χιούμορ της Έλλης Κοκκίνου

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes, εκατοντάδες σχόλια αλλά και αναδημοσιεύσεις, δείχνοντας την απαίτηση του κοινού. Η Έλλη Κοκκίνου, ως μια από τις πρωταγωνίστριες της πρόκλησης, αντέδρασε στο tweet. Η τραγουδίστρια, εντελώς ακομπλεξάριστη και χωρίς να πει λέξη, έκανε απλά retweet προσθέτοντας μερικές φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια αλλά και τη χαρακτηριστική χειρονομία που κάνουν οι rock star.

Η live πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γυρνάμε πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε ακόμα το “Μπράβο”. Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 όταν ήταν η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στο show. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λοιπόν, αντικρίζει τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος ανεβαίνει στη σκηνή πλησιάζοντάς την. Προς μεγάλη της έκπληξη, της κάνει πρόταση γάμου on air. Η τραγουδίστρια μένει άναυδη και φυσικά στη συνέχεια λέει το μεγάλο «Ναι».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά τότε. Ο Διονύσης Σχοινάς διατηρούσε εκείνη την εποχή σχέση με την Έλλη Κοκκίνου και όλοι ανέμεναν την πρόταση γάμου. Τελικά, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση, όμως σε άλλη τραγουδίστρια από την αναμενόμενη.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Έλλη Κοκκίνου είχαν χωρίσει 7 μήνες πριν την τηλεοπτική πρόταση γάμου

Η απάντηση ήρθε από τον Διονύση Σχοινά, δεκαπέντε χρόνια μετά την περιβόητη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή. Ο τραγουδιστής, ξεδιάλυνε το τοπίο σχετικά με την Έλλη Κοκκίνου. «Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε. Τη σχέση που είχα, την είχα τελειώσει 7 μήνες πριν. Ποτέ δεν θα έβγαινα να κάνω πρόταση γάμου ενώ είχα μια άλλη σχέση. Έλεος. Δεν ήμουν μαζί με την κοπέλα όταν έκανα την πρόταση γάμου. Είναι κουκουρούκου. Ήμουν 7 μήνες χωρισμένος. Να το ξεκαθαρίσουμε μετά από 15 χρόνια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και οι τρεις καλλιτέχνες διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. «Αν τη δω βεβαίως θα την αγκαλιάσω και θα τη φιλήσω. Αφού την αγαπάω. Προς Θεού» είχε αναφέρει ο τραγουδιστής στην ίδια συνέντευξη. Από τότε, η Έλλη Κοκκίνου έχει επισκεφθεί τόσο τον Διονύση Σχοινά όσο και την Καίτη Γαρμπή στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονταν. Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς την ανέβασε επί σκηνής όπου η Έλλη Κοκκίνου τραγούδησε.