WOMEN TODAY

Η Chrissy Teigen έχει τετράγωνο σώμα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Έχει με όσους έχουν πρόβλημα

Invision/AP Jordan Strauss

Αγαπάμε την Chrissy Teigen για πολλούς λόγους. Όχι μόνο έχει μια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, όχι απλά έχει μία από τις πιο αξιολάτρευτες οικογένειες της showbiz με τον John Legend, αλλά τα social media της ξεχειλίζουν από αλήθεια. Ήδη από την εποχή που πρόβαλε για πρώτη φορά τις ραγάδες που της άφησε η πρώτη της εγκυμοσύνη, η Chrissy Teigen είχε δηλώσει την «πίστη» της στην αληθινή εικόνα του εαυτού της, στην αληθινή εικόνα κάθε γυναίκας.

Και υπολόγιζε ότι χρόνια μετά από τότε κανείς δεν θα είχε κάτι να πει για την φιγούρα της, το σχήμα του σώματός της, την εικόνα της. Αλλά υπολόγισε λάθος. Ο κόσμος μας ποτέ δεν κουράζεται να σχολιάζει, δυστυχώς. Η «αφορμή» που έδωσε αυτή τη φορά η Chrissy Teigen ήταν ένα βίντεό της στο οποίο φορά το μαγιό της στο μπάνιο της.

«Μην δελεαστείτε τόσο πολύ» ήταν το σχόλιο της Chrissy Teigen στο βίντεο, με το οποίο αρκετοί θεωρούν ότι ήθελε να σαρκάσει τις sexy φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζουν οι influencers (thrist traps) για να τραβούν την προσοχή των followers τους.

Εντούτοις δεν έμειναν πολλοί στο κομμάτι αυτό. Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν την έλλειψη καμπυλών στο σώμα της. Κάποιος συγκεκριμένα παρομοίασε το σώμα της με αυτό του Μπομπ Σφουγγαράκη.

Οι απαντήσεις της Chrissy Teigen

«Ξέρω ότι δεν μιλάς», ήταν η απάντησή της στον συγκεκριμένο χρήστη του Twitter. Τα σχόλια συνεχίστηκαν και όταν πού και πού κάποιος πιο ευγενικός χρήστης του Twitter δήλωνε την αντίθεσή του σε αυτά, η Chrissy Teigen επανερχόταν.

«Δεν πειράζει. Είμαι τετράγωνη μια ολόκληρη ζωή και έχω φτάσει αρκετά μακριά. Αμήν», είπε σε μία χρήστρια του Twitter που εκδήλωσε την συμπαράστασή της.«Όλοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν τονισμένες καμπύλες με την βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής. Εγώ είμαι τετράγωνη μια ζωή και αυτό μου έχει βγει σε καλό με πολλούς τρόπους», έγραψε λίγο αργότερα.

«Σ’ ευχαριστώ» είπε στην Jameela Jamil που σημείωσε πώς δεν είδε κανένα σχήμα στο βίντεό της, μόνο φωτιά. «Είχα συνηθίσει την δεξιά γωνία μου και πίστευα ότι οι άνθρωποι την έχουν δει αρκετά οπότε δεν τους σοκάρει πια, αλλά όχι», σημείωσε.

Ο αστείρευτος θυμός των social media

«Φανταστείτε μια μέρα να ξυπνούσα με γοφούς και οπίσθια. Ωωωω εσείς παιδιά θα θυμώνατε και τότε. Είμαι ευτυχισμένη, ο John είναι ευτυχισμένος, είμαστε όλοι χαρούμενοι και είμαστε εντάξει», συμπλήρωσε λίγο αργότερα. Κι είχε δίκιο. “Haters gonna hate”, λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό. Άλλωστε η ρίζα του διαδικτυακού μίσους δεν είναι ποτέ ο άλλος και οι αφορμές που δίνει να εκφραστεί αυτό. Βρίσκεται μέσα σε αυτόν που το εκφράζει.

Και αρχίζει κανείς να αναρωτιέται όλο και πιο έντονα γιατί κανείς δεν μπορεί να αρκεστεί σε αυτό. Γιατί όλοι εκφράζουν τη γνώμη τους χωρίς καν να τους ζητηθεί. Φαντάζεται κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τις οθόνες των κινητών τους; Η Chrissy Teigen είναι υπαρκτή και ξέρει, ευτυχώς, να απαντάει με τον καλύτερο τρόπο σε ό,τι θεωρεί άδικο.

Kι έπειτα κλείνει τα social media και επιστρέφει στην ουσία της ζωής της, αυτή που περιλαμβάνει τον John Legend την Luna και τον Miles. Αυτή που κλείνει όλα τα αρνητικά σχόλια έξω. Εκεί όπου ανήκουν.