ROLE MODELS

Chrissy Teigen εναντίον επιθεμάτων σιλικόνης: «Θέλω να τα βγάλω από το στήθος μου τώρα»

Invision/AP Evan Agostini

Αν υπάρχει ένας χαρακτηρισμός που μπορεί άνετα να συνοδεύσει την Chrissy Teigen σε ό,τι κάνει, αυτός είναι ο εξής: Μιλάει με θάρρος. Η Chrissy Teigen εκφράζει τις απόψεις της από την πολιτική μέχρι τα επιθέματα στήθους και το κάνει με τρόπο άμεσο και αυθεντικό. Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που την θαυμάζουμε απεριόριστα. Αυτό το γνωστό της θάρρος και η ειλικρίνεια ήταν φανερή και στις απαντήσεις της στο βρετανικό Glamour για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Στην συνέντευξή της, η σύζυγος του John Legend και μητέρα δύο παιδιών, Chrissy Teigen αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε αυξητική επέμβαση στήθους στα 20 της. Ο λόγος που το έκανε, ήταν η καριέρα της ως μοντέλο, η οποία απαιτούσε και φωτογραφίες με μαγιό.

«Ναι, έκανα πλαστική στο στήθος όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν περισσότερο για τα μαγιό που το έκανα. Σκεφτόμουν πως αν είναι να ποζάρω ξαπλωμένη, θέλω να είναι στητα. Αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, γεμίζουν με γάλα και μετα ξεφουσκώνουν και τώρα την έχω πατήσει», είπε η Chrissy Teigen. «Ειλικρινά κράτησα το ίδιο μέγεθος, απλά τα γέμισα ώστε να είναι πιο στρογγυλά και σφιχτά», πρόσθεσε.

Όπως όλα δείχνουν αφού την «πάτησε», είναι έτοιμη να αφαιρέσει τα επιθέματα σιλικόνης. Το μόνο που την κρατάει μακριά από το χειρουργικό τραπέζι, είναι το άγχος της για την επέμβαση. «Θέλω να τα βγάλω τώρα. Αν μπορούσα να κάνω μόνο ένα πράγμα θα ήταν ένα lifting. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάζεις τα επιθέματα κάθε 10 χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά, σκέφτεσαι τους κινδύνους της επέμβασης. Σκέφτομαι “Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλω να πεθάνω, σε επέμβαση στήθους”», τόνισε η Chrissy Teigen.

Η Chrissy Teigen δεν θέλει να ψεύδεται από αμέλεια

Το μοντέλο εξήγησε τον λόγο για τον οποίο θέλει να μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ή που μπορεί να κάνει στο μέλλον. Κι ο λόγος αυτός, γίνεται ένας έξτρα λόγος να την αγαπάς.

«Δεν μπορείς να δημιουργείς όλες αυτές τις προσδοκίες στον κόσμο, ότι όλα είναι τέλεια. Όλοι φιλτράρουν τις ατέλειές τους, κόβουν πράγματα, επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους με ειδικές εφαρμογές. Κι έτσι ξεχνάμε πώς μοιάζουν τα φυσιολογικά πρόσωπα και κορμιά. Δεν είναι δίκαιο και σε κάνει να ζηλεύεις το σώμα των άλλων. Είναι σαν να ψεύδεσαι από αμέλεια. Επίσης, αν και θες να διδάξεις τα παιδιά σου να αισθάνονται όμορφα με το σώμα τους όπως είναι, θέλεις να τους πεις όσα περισσότερα μπορείς και να τα αφήσεις να αποφασίσουν μόνα τους». Σε αυτό το σημείο μπορείς να χειροκροτήσεις.

Γιατί το κλειδί στο να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, είναι να μπορείς να μιλήσεις για εσένα. Να μπορείς να μιλήσεις για τις αποφάσεις και την αλήθεια σου. Και να μην απολογείσαι επειδή κάποια στιγμή θέλησες να διορθώσεις οτιδήποτε σε έκανε να νιώθεις άβολα. Ναι, όπως είπε και η Teigen, το ιδανικό είναι να αισθάνεσαι καλά όπως είσαι, αλλά οι αποφάσεις είναι δικές σου. Και το μόνο που απαιτείται για να πάρεις κάθε σωστή απόφαση είναι η γνώση, η πληροφόρηση, η ευαισθητοποίηση και η θέληση. Βέβαια η Chrissy Teigen δεν σκεφτόταν πάντα έτσι.

Η δική της μάχη με τα ανέφικτα πρότυπα

Στα 34 της νιώθει ότι έχει επιτέλους κατακτήσει πολλά σε σχέση με την εικόνα της. Μπόρεσε να ξεπεράσει τη δυσαρέσκεια που της προκαλούσε το “pug face” της, όπως αναφέρει στη συνέντευξη. «Όταν ακούς το ίδιο σχόλιο ξανά και ξανά, σε αγγίζει. Αλλά όταν είσαι ευτυχισμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου, σε νοιάζει λιγότερο. Όταν βλέπω το περίεργο χαμόγελό μου και τα δόντια μου να δείχνουν πολύ μεγάλα για το στόμα μου, το βλέπω σαν σημάδι αυθεντικής χαράς . Όχι ως κάτι αρνητικό πλέον», είπε.

Το ίδιο αυστηρή ήταν και με το σώμα της. «Συνήθιζα να ζυγίζομαι κάθε πρωί, απόγευμα και νύχτα. Ήξερα τι θα έλεγε η ζυγαριά μετά από κάθε γεύμα. Το έκανα για 8 χρόνια ώσπου έφτασα στο βάρος που ήθελα να είμαι. Αυτό άλλαξε με την Luna και μετά με τον Miles. Μου πήρε έναν χρόνο να νιώσω ξανά καλά με το νέο φυσιολογικό μου νούμερο στη ζυγαριά», ανέφερε η Chrissy Teigen.

«Βλέπω το σώμα μου στο ντουζ και σκέφτομαι: “Άχ αυτά τα παιδιά”. Αλλά δεν παίρνω τόσο σοβαρά την εμφάνισή μου τώρα. Είναι πολύ ικανοποιητικό που δεν έχω την πίεση να βάλω το μαγιό και να δείχνω καλή για ένα περιοδικό, ενώ τρέχω στην παραλία. Πράγμα που έκανα ως μοντέλο. Δεν νιώθω ότι το σώμα μου είναι σε σημείο που θα με κάνει να νιώθω άσχημα για εμένα, επίσης. Σκέφτομαι αρκετά πράγματα για τα οποία είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου και δεν μπορώ να προσθέσω το σώμα μου σε αυτά», κατέληξε.