ΣΧΕΣΕΙΣ

Σεξ στο αυτοκίνητο: 6 αλήθειες για να σκεφτείς πριν σηκώσεις χειρόφρενο

Unsplash

Για πολλούς, το σεξ στο αυτοκίνητο είναι μία ανάμνηση από την εφηβεία ή τα φοιτητικά τους χρόνια. Τότε που κανένας δεν είχε τον δικό του χώρο και έπρεπε κάπου να γίνει το σεξ. Το αμάξι ήταν συνήθως η μόνη επιλογή (πού λεφτά για ξενοδοχείο;) και εσύ ονειρευόσουν κρεβάτια.

Τώρα που έχεις την άπλα του κρεβατιού σου, νοσταλγείς τις ημέρες που έκανες σεξ στο αμάξι, αλλά τώρα δεν σου συμβαίνει από ανάγκη, αλλά από λίγη αδρεναλίνη. Να νιώσεις ότι ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Κι αν θες να ξέρεις, έρευνες έχουν δειξει ότι το σεξ στο αυτοκίνητο είναι σταθερά μέσα στις κλασικές φαντασιώσεις για ασυνήθιστες αλλά και ρομαντικές τοποθεσίες. Αρκεί να θυμάσαι τις παρακάτω αλήθειες, ώστε να μην έχεις και τεράστιες προσδοκίες.

Κυρίως για γρήγορο σεξ

Ο κανόνας λέει ότι το αυτοκίνητο ενδείκνυται για γρήγορο και καυτό σεξ. Ούτε ακροβατικά, ούτε περίτεχνα προκαταρκτικά. Γι’ αυτό και είναι καλή περίπτωση όταν δίνεις ραντεβού στα γρήγορα έξω από τη δουλειά ή αν δεν έχεις χρόνο να βγεις ένα ραντεβού και να μιλήσετε σαν άνθρωποι.

Οι κλασικές στάσεις

Να μην γελιόμαστε, η μοναδική βολική στάση για σεξ στο αυτοκίνητο είναι με εσένα από πάνω. Και φυσικά στο πίσω κάθισμα. Επειδή όμως παίζει ρόλο και το ύψος, αν δεν είσαι πρώτο μπόι, είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε μικρό χώρο.

Άνοιξε και κανένα παράθυρο

Ακόμα και αν το πάρεις απόφαση τώρα που χειμωνιάζει, μιλάμε για έναν μικρό κλειστό χώρο που έχει τη θερμοκρασία δύο σωμάτων και πιο γρήγορες αναπνοές. Εκτός του ότι θα θολώσουν τα τζάμια και δεν θα βλέπετε τι γίνεται έξω. Και θα σας πάρουν χαμπάρι οι απ’ έξω.

Ραδιόφωνο, αυτό το ξενέρωμα

Αν εμπιστευτείς έναν ραδιοφωνικό σταθμό για να σε βάλει στο ερωτικό κλίμα, μπορεί και να την πατήσεις. Οι διαφημίσεις, μία ξαφνική μουσική εναλλαγή και πάει χάθηκε η διάθεση για παρανομίες. Αν θέλεις μουσική σώνει και ντε, φέρε ένα στικάκι.

Το σεξ στο αυτοκίνητο δεν θα είναι και τόσο διασκεδαστικό

Όταν είσαι μικρός, όλα είναι πρωτόγνωρα. Αυτός είναι και ο λόγος που ενθουσιάζεσαι και περνάς καλά. Όταν όμως ξέρεις πώς είναι, δεν πρόκειται να βιώσεις τη χαρά της εξερεύνησης. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά μην περιμένεις να αναζωπυρωθεί η σχέση σου από το σεξ στο αυτοκίνητο.

Μην κανονίσεις κάτι αμέσως μετά

Σεξ στο αυτοκίνητο και κατευθείαν σπίτι. Εκτός αν θέλεις να πας επίσκεψη στην ξαδέρφη σου ή για ποτό με την κολλητή σου και να μυρίζεις σεξ, ιδρώτα και δερμάτινο κάθισμα.