ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 5 τροφές που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή σου. Άντε και καλή Ανάσταση

Unsplash

Λέμε ναι στα sex toys, στην υλοποίηση των φαντασιώσεων και στην ανοιχτή επικοινωνία με τον ερωτικό παρτενέρ. Μήπως όμως να ξεκινήσουμε από τα βασικά;

Είσαι ό,τι τρως, και αν θες να είσαι ιέρεια του σεξ, πρέπει να καταναλώνεις και τις αντίστοιχες τροφές. Η διατροφή επηρεάζει τις ορμόνες, τη διάθεση, την ενέργεια και την κυκλοφορία του αίματος. Αν θέλεις να έχεις μία καυτή σεξουαλική ζωή, ξεκίνα από τις σωστές τροφές (και μετά θα περάσουμε και στο role play).

Όστρακα (που συνδέονται άρρηκτα με τη σεξουαλική ζωή μας)

Ό,τι πρέπει για Μεγάλη Εβδομάδα. Άλλο ένα κλισέ που είναι και αληθές. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, χτίζει την αντοχή σου και βοηθά το σώμα να παράξει τεστοστερόνη (που τη χρειάζεσαι για περισσότερη λίμπιντο). Φάε λίγα στρείδια με το κρασί σου και ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές.

Καρπούζι

Το φρούτο το καλοκαιριού έχει μία ουσία, την κιτρουλίνη, που είναι ένα αμινοξύ που μετατρέπεται σε αργινίνη και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα. Σύμφωνα με ιταλική έρευνα, αυτή η ουσία χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία με τον τρόπο που το κάνει το Viagra. Αλλά δεν ωφελούνται μόνο οι άντρες. Αυξάνει και τη γυναικεία λίμπιντο. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.

Σύκα

Το φρούτο που βοηθά τους άντρες να διατηρήσουν τη στύση τους, αλλά όπως και το καρπούζι, αυξάνει και τη δική σου όρεξη για σεξ. Για να μην περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, φάε την αποξηραμένη εκδοχή τους.

Σοκολάτα για τέλεια σεξουαλική ζωή

Αν νιώθεις καλύτερα μετά από μία κουταλιά ή ένα κομμάτι σοκολάτας, δεν είναι ιδέα σου. Το κακάο είναι η βασική αιτία. Προτίμησε τη μαύρη σοκολάτα που το έχει σε υψηλή περιεκτικότητα και καλό βόλι.

Μήλα

Έχουν συνδεθεί κυρίως με την ερωτική διάθεση της γυναίκας. Εκτός του ότι δρουν σαν την καφεΐνη και μπορούν να σε ξυπνήσουν το πρωί, περιέχουν την κουερσετίνη, την ουσία που προστατεύει τους άντρες από προβλήματα στον προστάτη και τις γυναίκες από κυστίτιδα.