ΣΧΕΣΕΙΣ

Netflix divorce: Το διαζύγιο που ίσως κάνει καλό στη σχέση σου (και δεν θα οδηγήσει σε πραγματικό)

Unsplash

Αν υπάρχει ένα διαζύγιο που θα κάνει καλό σε εσένα και τον σύντροφό σου, αυτό είναι (μετά βεβαιότητος) από το κοινό Netflix.

Ο τελευταίος χρόνος μάς έφερε πολύ κοντά στο Netflix. Ακόμα και εκείνους που δεν διέθεταν συνδρομή στην πλατφόρμα ή που δεν είχαν καν τον χρόνο να ξεκινήσουν μία σειρά. Αυτό όμως σημαίνει ότι το Netflix είναι η κοινή ώρα για όλα τα ζευγάρια που ζουν μαζί στην καραντίνα. Μήπως όμως αυτή είναι η συνταγή της καταστροφής;

Αν περάσατε έναν χρόνου κοινού Netflix και δεν καταφέρατε να τσακωθείτε για το τι θα δείτε, αυτό το άρθρο δεν σε αφορά και μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού (δες εδώ γιατί). Αν όμως έχετε εντελώς διαφορετικά γούστα και το τελευταίο που θες είναι να κάνεις άλλη μία υποχώρηση και συμβιβασμό στην ψυχαγωγία σου, το Netflix divorce είναι μονόδρομος.

Γιατί το Netflix divorce δεν είναι καθόλου κακή ιδέα

Καταρχάς, μην δαιμονοποιείς το ότι θέλεις να κάνεις χωριστά κάποια πράγματα. Το κάνεις τόσο για το ατομικό, όσο και για το συλλογικό καλό. Θέλεις εσύ να δεις The Bold Type και εκείνος τη Δίκη των 7 (ή και αντίστροφα); Γιατί να μπείτε στη διαδικασία διαπραγματεύσεων; Αν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση, θα κάτσει ο ένας στο σαλόνι και ο άλλο θα πάει στο γραφείο ή θα μπει από το κινητό του. Άσε που θα πάρετε και λίγο χρόνο χωριστά, μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα εξάλλου, έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας. Ας μην χαλάσει η σχέση τώρα που φάγαμε τον γάιδαρο.