ΣΧΕΣΕΙΣ

Γυναίκα από πάνω: 5 tips για να απογειώσεις τη στάση που σου δίνει τα ηνία

Unsplash

Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει σέξι στάση. Όλες στάσεις του Θεού είναι και τις ευγνωμονούμε για διαφορετικούς λόγους. Το ιεραποστολικό σε βολεύει γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, το doggy style σου επιτρέπει να είσαι στο κρεβάτι, στο πλάι του καναπέ ή κόντρα στον νεροχύτη και η στάση από πάνω σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο.

Γυναίκα από πάνω και δεν είναι τυχαίο που ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έχει φτιάξει ολόκληρη ταινία με αυτόν τον τίτλο. Δεν είναι μόνο ότι παίρνεις τον έλεγχο και ορίζεις την ένταση και τον ρυθμό. Είναι ότι μπορείς να προσθέσεις διάφορες κινήσεις για να κάνεις αυτήν τη στάση την αγαπημένη σου. Ενδεχομένως και τη δική του. Ας δούμε λοιπόν πώς θα απογειώσεις αυτήν τη στάση ή πώς θα την κάνεις λιγότερο αμήχανη, αν έτσι σε κάνει να νιώθεις.

Στηρίξου στους αγκώνες

Αυτή η κλασική στιγμή που είσαι από πάνω και το απολαμβάνεις, αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα χέρια σου. Μία εύκολη επιλογή είναι να χαμηλώσεις προς τον παρτενέρ σου και να στηριχτείς στους αγκώνες δίπλα από το κεφάλι του. Έτσι μπορείτε και να φιλιέστε ή να ψιθυρίζετε διάφορα ο ένας στο αυτί του άλλου. Παλιόπαιδα!

Χέρια πάνω σου

Η δεύτερη επιλογή είναι να γείρεις προς τα πίσω και να δώσεις μία χείρα βοηθείς στον εαυτό σου (ή εκείνος σε εσένα). Εν ολίγοις, μπορείς να χαιδεύεσαι ταυτόχρονα ώστε να επιτευχθεί και πιο εύκολα ο οργασμός.

Από πάνω, αλλά καθιστοί

Όταν είσαι από πάνω, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να είστε απαραίτητα στο κρεβάτι. Καθίστε στον καναπέ, στην πολυθρόνα ή σε μία καρέκλα και κάθισε από πάνω. Η τριβή θα είναι πιο έντονη και θα είσαι κι εσύ πιο άνετα. Η σωματική επαφή είναι ακόμα πιο έντονη.

Χρησιμοποιήστε χέρια

Και οι δύο. Τα δάχτυλα μπορούν να λειτουργήσουν με διάφορους τρόπους και να μετατρέψουν το σεξ σε τρυφερό, παθιασμένο αλλά και kinky. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Αλλά μην τα αφήνεις ανεκμετάλλευτα.

Κυριάρχησε (από πάνω)

Όταν είσαι από πάνω, παίρνεις τα ηνία σε όλα, αν είναι κάτι που θες. Από το να αποφασίσεις εσύ πότε θα έρθει ο οργασμός, είτε μιλάμε για επιβράδυνση είτε για επιτάχυνση. Αν σας αρέσει το παιχνίδι ρόλων, μπορείς να το παίξεις πιο αφέντρα. Αλλά να έχετε και ένα safe word, για να ξέρεις μέχρι πού φτάνουν τα όρια.