ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ετοιμάσου για την πιο συναρπαστική outdoor προπόνηση

Πώς θα σου φαινόταν να έχεις εβδομαδιαία την ευκαιρία να επισκεφτείς τα πιο urban spots, τα ομορφότερα πάρκα, αλλά και τα πιο εμβληματικά sport locations προκειμένου να απογειώσεις την ενέργεια σου και να ανεβάσεις την απόδοσή σου; Τώρα μπορείς να το κάνεις οργανωμένα, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης ή τις καιρικές συνθήκες, μέσα από το adidas x Training Squad.

Πιο συγκεκριμένα, θα έχεις την ευκαιρία να προπονηθείς, αλλά και να απολαύσεις μοναδικά happenings, σε διαφορετικές τοποθεσίες της πόλης, καθώς το προπονητικό πρόγραμμα του adidas x Training Squad θα εστιάζει στο outdoor cross-training, υπό την καθοδήγηση του Head Trainer, Coach Zarou. Με διαφορετική έμφαση κάθε φορά, το training θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από fitness workouts, από Cardio μέχρι Hips & Abs, χρησιμοποιώντας τον ειδικό εξοπλισμό του adidas x Training Squad. Από το fitness πλάνο δεν θα λείπουν φυσικά και sessions με focus το mobility, το pilates και τη yoga. Η υπόλοιπη ομάδα των trainers που αποτελείται από την Χαρά Γιδαράκου, την Σοφία Καρυώτη, τις fitVPaddiction, την Ελεάννα Λίμα και τον Γιώργο Δανιήλ, θα φροντίσει για την πιο ολιστική προσέγγιση στην ενδυνάμωση σου, χαρίζοντάς σου εναλλακτικές, outdoor εμπειρίες wellness και healthy lifestyle.

 

Πρωταγωνιστής της ημέρας θα είναι η νέα adidas Training συλλογή Built To Defy, ο σύμμαχός σου για τις καλύτερες επιδόσεις σου. Ο freelift σχεδιασμός στα ρούχα προσφέρει απεριόριστη ελευθερία στις κινήσεις σου, ενώ η τεχνολογία climaheat θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ιδανική θερμοκρασία στο σώμα σου, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Με την training συλλογή Built To Defy, θα νιώσεις πιο άνετα και πιο έτοιμος από ποτέ, για να αντιμετωπίσεις την κάθε outdoor-training πρόκληση.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Cross-Training Challenge θα συνοδεύσουν οι μπάρες δημητριακών Nestle Fitness, ενισχύοντας τη φιλοσοφία του υγιεινού lifestyle που πρεσβεύει το adidas x Training Squad.

 

Info

Κάνε τώρα δωρεάν την εγγραφή σου και δήλωσε συμμετοχή στο adidas x TRAINING SQUAD: CROSS-TRAINING CHALLENGE στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens.

Plus

Με τη συμμετοχή σου στην προπόνηση μπορείς να απολαύσεις 20% έκπτωση στη συλλογή adidas Training στο www.adidas.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες την ημέρα του workout.