ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέστε μου τα μάτια: 5 τρόποι να κάνεις πιο ενδιαφέρον το σεξ με μία μάσκα ύπνου

Unsplash

Έχεις τη μάσκα ύπνου στο κομοδίνο σου και τη χρησιμοποιείς μόνο για να μπλοκάρεις το φως ενώ κοιμάσαι. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει και σεξουαλικό αξεσουάρ;

Το δέσιμο των ματιών δεν είναι δα και μία πολύπλοκη τεχνική. Αν και εμπίπτει στην κατηγορία BDSM, είναι μία πολύ καλή αρχή για να βάλεις ένα πικάντικο στοιχείο στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν θεωρείς ότι χρειάζεται μία κάποια αναβάθμιση. Αν είσαι σε φάση που θες να πάρεις τη μάσκα ύπνου και να ζήσεις 50 αποχρώσεις του γκρι, σου έχουμε μερικά tips, για να μην καταφύγεις στα τετριμμένα.

Δέσε τον παρτενέρ σου σε άλλο δωμάτιο

Το κρεβάτι το ξέρετε πολύ καλά και από κάθε γωνία. Είναι αρκετά safe να κλείσεις τα μάτια σου στην κρεβατοκάμαρα. Τι γίνεται όμως αν κάνεις το ίδιο σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού; Ξέρεις κάθε σπιθαμή του σπιτιού σου, αλλά τα πράγματα αλλάζουν αν κάποιος βρεθεί με δεμένα μάτια κόντρα στο πλυντήριο. Απλά προσέξτε μην χτυπήσει κανένας.

Δέστε και οι δύο τα μάτια

Εδώ παραμένουμε στο κρεβάτι και στα σίγουρα. Βάζετε και οι δύο μάσκα ύπνου και αρχίζει το ερωτικό παιχνίδι. Μπορεί να είναι αμοιβαία αυτοϊκανοποίηση, έτσι ώστε να μην βλέπετε αλλά να νιώθετε. Βοηθά επίσης εσένα που ίσως δεν έχεις τεράστια αυτοπεποίθηση και η εικόνα που έχεις για το σώμα σου μπαίνει εμπόδιο στην απόλαυση.

Στοματικό σεξ με μάσκα ύπνου

Όποιος και αν μπει στη θέση του δεμένου με μάσκα, θα απολαύσει στο maximum την αίσθηση του στοματικού σεξ. Όταν χάνεις μία αίσθηση, οξύνονται όλες οι υπόλοιπες. Βάλε και λίγη μουσική και enjoy.

Φέρε ένα παγάκι

Παλιό αλλά αποτελεσματικό το κόλπο. Δεν θες παγάκι; Δοκίμασε νερό ή φρούτα και εξερεύνησε το σώμα του παρτενέρ σου. Κι άμα πεινάσεις, τσιμπάς μία φραουλίτσα.

Συνδύασε μάσκα ύπνου με ωτοασπίδες

Σε περίπτωση που η μάσκα ύπνου ή ένα μαντίλι που κρύβει τα μάτια είναι ήδη στο πρόγραμμά σας, ανέβασε λίγο τη θερμοκρασία και βγάλε και την ακοή από τη μέση. Το σεξ μετατρέπεται σε ταξίδι στο άγνωστο και το άγνωστο εξιτάρει. Μπορείτε να βρείτε μία λέξη ή χειρονομία, σε περίπτωση που αρχίσει να γίνεται δυσάρεστο.