ΣΧΕΣΕΙΣ

4 cosy στάσεις στο σεξ για τις κρύες μέρες που του χειμώνα. Έλα να ζεσταθούμε ντάρλινγκ

Unsplash

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία, έρχεται πολικό ψύχος και ίσως να δούμε και χιόνι. Ξεχνάμε τις μέρες όπου βγαίναμε έξω με ένα λεπτό ζακετάκι και αράζαμε στο μπαλκόνι για να πιούμε τον πρωινό μας καφέ.

Αποχαιρετάμε τις υψηλές θερμοκρασίες και καλωσορίζουμε το χειμωνιάτικο κρύο. Δεν ξέρουμε φυσικά πόσο θα διαρκέσει, αλλά ξέρουμε πώς θα το αξιοποιήσουμε. Θα έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας, θα ζεσταθούμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με τις στάσεις του χειμώνα και θα αυξήσουμε τα αντισώματα, που τα λες και απαραίτητα τώρα που καραδοκούν οι ιοί.

Πώς να προετοιμάσεις το έδαφος για χειμερινές στάσεις

  • Κράτα τις κάλτσες αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ζεσταθείς σωματικά. Δεν σε παρεξηγεί κανείς.
  • Να έχεις πάντα δίπλα μία κουβέρτα. Το σεξ μπορεί να είναι καυτό, ακόμα κι αν σε καλύπτει το πάπλωμα.
  • Ζεστή ατμόσφαιρα με ένα χειμωνιάτικο κοκτέιλ και αρωματικά κεριά. Υπάρχει τζάκι στο σπίτι; Ακόμα καλύτερα.

4 στάσεις για αξέχαστο σεξ τις κρύες μέρες

Spooning

Αντικειμενικά, δεν υπάρχει καλύτερη χειμωνιάτικη στάση από το κουταλάκι. Είναι σαν να μην κάνεις τίποτα. Ξαπλωμένοι και οι δύο στο πλάι, χουχουλιάρικα κάτω από την κουβέρτα και σε μία στάση που βολεύει και για σεξουαλικούς λόγους. Ορίζεις τη σωστή γωνία κλίσης και μπαίνουν και τα χέρια στο παιχνίδι. Αυξάνεται και η συναισθηματική σύνδεση έτσι.

Ξαπλωμένο cowgirl

Η κλασική στάση με εσένα από πάνω είναι σαν να κάνεις γυμναστική και το πιθανότερο είναι ότι θα κρυώνεις, ειδικά αν ξεκινήσεις με αυτή. Αντ’αυτού, ξάπλωσε πάνω στο σώμα του παρτενέρ σου και στηρίξου στις παλάμες ή στους αγκώνες σου. Θα ζεσταθείς και από την κάψα αλλά και από την ανεβασμένη θερμοκρασία του σώματός του.

Doggy χωρίς αποστάσεις

Κάνε το ίδιο ακριβώς με το cowgirl. Η κλασική στάση στα 4 γίνεται πιο ζεστή (διπλής) εάν ο παρτενέρ σου ξαπλώσει πάνω σου ενώ είστε και οι δύο μπρούμυτα. Εδώ δεν στηρίζεσαι τόσο στα γόνατα, αλλά ξαπλώνεις κανονικά και ανασηκώνεις λίγο τη λεκάνη σου.

Ντυμένοι από τη μέση και πάνω

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να υλοποιήσεις όλες τις αγαπημένες σου στάσεις. Αν είσαι ντυμένη από τη μέση και πάνω και φοράς και τις καλτσούλες σου, μπορείς να δοκιμάσεις ακόμα και στα όρθια στην κουζίνα. Σιγά σιγά θα ανάψουν τα αίματα και θα ανέβει η θερμοκρασία του σώματος. Σφίξε λίγο τα δόντια και δεν θα το μετανιώσεις.