ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ανήκουν οι ανατροπές στο greatmasterplan της επιτυχίας;

Unsplash

Οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε συνεχώς τον λόγο πίσω από όσα συμβαίνουν, ιδιαίτερα όταν ξεπερνούν κατά πολύ τη λογική μας. Με όσα ζούμε τον τελευταίο καιρό, αυτό αποκτά διαφορετική σημασία. Η αμφισβήτηση και η δυσπιστία ξεχειλίζουν, δικαιολογημένα ή όχι.

Από την Τζιλ Δούκα MBA, MCC

Θα σου μιλήσω, όμως, για τη δύναμη του να διατηρείς ακλόνητη την πίστη στη διαδικασία. Την πίστη πως όλα τα πράγματα, ακόμα και τα πιο απίθανα ή τα πλέον δυστοπικά, γίνονται στη ζωή μας για το ανώτερο καλό μας.

Όλα συμβαίνουν για κάποιον ανώτερο ενεργειακά λόγο και γίνονται για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε οτιδήποτε θέλουμε. Ακόμα και οι αναποδιές είναι μεταμφιεσμένες ευλογίες που σε ξεβολεύουν λίγο τώρα για να μην σε συντρίψει η πραγματικότητα μετά.

Πέρα, λοιπόν, από το αρχικό σοκ όταν κάτι εξελίσσεται απρόσμενα και μας αιφνιδιάζει, υπάρχει εκείνη η πτυχή όπου ενεργειακά ανοίγει μια ρωγμή στον χρόνο θέτοντας τις βάσεις για μεγάλες και εν τέλει θετικές αλλαγές στη ζωή μας.

Η ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις είναι πάντα παρούσα και όλες οι αλλαγές, ακόμα και οι πιο επίπονες, δεν γίνονται σε εσένα αλλά για εσένα.

Κράτησε ψηλά την πίστη σου στους δομημένους στόχους σου και δες τις ανατροπές σαν το δύσκολο αλλά αναγκαίο σκαλοπάτι για να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά. Μπορεί η χρονική συγκυρία να φαίνεται απαγορευτική για υψηλούς στόχους, αλλά ίσως αυτή η περίεργη στροφή να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να διαγράψεις μια πιο αισιόδοξη πορεία στη ζωή.

 

Δες δωρεάν τη δύναμη του life coaching εδώ: https://jillandnikolas.com/one-on-one-sessions/

Πάρε την ημερήσια δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι! Γίνε και εσύ μέλος της κοινότητάς μας σε Facebook: jill and nikolas life coaching και Instagram: jillandnikolas.

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι να γίνεις Life coach ακολούθησέ μας εδώ: Facebook: global academy of coaching και Instagram: global_academy_of_coaching