ΣΧΕΣΕΙΣ

Anal sex: 5 βήματα για να το απολαύσεις. Μην κλείνεις την (πίσω) πόρτα

Unsplash

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Με τη λανθασμένη πεποίθηση ότι το anal σεξ δεν μπορεί να σου προσφέρει ηδονή και απόλαυση. Λάθος. Ακόμα και αν το δεις μόνο ανατομικά, υπάρχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις στην περιοχή του πρωκτού, οι οποίες συγκεντρώνονται κυρίως εξωτερικά.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο οργασμός που προκύπτει από το anal σεξ στις γυναίκες, οφείλεται στις συσπάσεις των μυών του πυελικού εδάφους αλλά και στον ψυχολογικό ενθουσιασμό. Επομένως, μην αποστρέφεσαι την ιδέα του anal σεξ. Μπορεί να ανοίξουν νέοι ορίζοντες.

Μάθε τον εαυτό σου

Αντικειμενικά μιλώντας, αν δεν έχεις εξερευνήσει ποτέ τη συγκεκριμένη περιοχή, μην περιμένεις να νιώσεις απόλαυση αν περάσεις κατευθείαν στο σεξ. Πάρε τον χρόνο σου και ανακάλυψε τι σου αρέσει με τα δάχτυλά σου ή με ένα sex toy. Ξέροντας το σώμα σου, μπορείς να καθοδηγήσεις τον παρτενέρ σου και να μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Ο καθαρισμός

Ο καθαρισμός του πρωκτού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Δεν είσαι υποχρεωμένη να το κάνεις, εφόσον τα βακτήρια καταπολεμούν με φυσικό τρόπο τις μολύνσεις. Επιβάλλεται όμως να χρησιμοποιήσετε προφύλαξη και να κάνεις αυτό που θα σου δώσει μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά. Όπως το να βάλεις μία πετσέτα από κάτω σου, όπως μπορεί να συμβεί αν δοκιμάσεις το σεξ με περίοδο.

Λίπανση, λίπανση, λίπανση

Σε αντίθεση με το αιδοίο, ο πρωκτός δεν λιπαίνεται από μόνος του, επομένως χρειάζεται βοήθεια. Προμηθεύσου ένα καλό λιπαντικό και μην είσαι τσιγκούνα με την ποσότητα. Όλα γίνονται πιο ανώδυνα.

Μπες στο σωστό mood

Καλό είναι να ξεκινήσεις το σεξ με τον κλασικό τρόπο ώστε να διεγερθείς όσο περισσότερο γίνεται και, γιατί όχι, να έχεις έναν οργασμό. Έτσι χαλαρώνει πολύ πιο εύκολα και αφήνεσαι. Επίσης είναι σημαντικό να πάρετε χρόνο και να μην προσπαθήσετε να βάλετε κατευθείαν το αμάξι στο γκαράζ. Δεν είναι διαγωνισμός. Ξέρουμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, ανεξαρτήτως μεγέθους του πέους.

Βρείτε την πετυχημένη στάση

Δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Θέλω να πω, η αυτονόητη στάση για anal sex είναι στα 4. Αν όμως δυσκολεύεσαι και ο παρτενέρ σου δεν μπορεί να δει τις εκφράσεις σου, θα συνεχίσει να κάνει ό,τι νομίζει. Μία στάση που ενδεχομένως ευνοεί τις πρώτες φορές, είναι το κουταλάκι όπου μπορείτε να έχετε και οι δύο τον έλεγχο. Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό.