SEX

7 πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πεις μετά το σεξ, την πρώτη σας φορά

Pexels

Έχεις κάνει ποτέ σεξ για πρώτη φορά με έναν νέο σύντροφο και αμέσως μετά, εκείνος (ή ακόμα χειρότερα, εσύ) λέει/λέτε κάτι που πραγματικά δεν πρέπει να ακουστεί; Κάτι πραγματικά και αναμφισβήτητα άκυρο; Κάτι που, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, σκοτώνει βάναυσα την προοπτική να ξαναβρεθείτε γυμνοί μαζί;

Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν πρόκειται για σαρκική απόλαυση, είμαστε όλοι ένοχοι για «χοντράδες» που μπορεί να έχουμε ξεστομίσει. Αλλά ακόμη και οι πιο δύστροποι, επικοινωνιακοί τύποι θα πρέπει ενστικτωδώς να γνωρίζουν ότι μετά το σεξ υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν πρέπει να ειπωθούν. Ποτέ.

Δεν έχει καν σημασία αν γνωρίζεις τ@ σεξουαλικό σου σύντροφ@ για χρόνια ή μόλις για λίγα λεπτά. Υπάρχουν άγραφοι κανόνες! Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με ένα νέο άτομο, απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξεις την καρδιά σου ή να καυχηθείς για τις κατακτήσεις σου ή να λεκτικοποιήσεις κάπως προσβλητικές σκέψεις που μπορεί να έχεις μετά από το σεξ.

Και έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, παρακάτω θα βρεις 7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ, ΠΟΤΕ, να πεις μετά το σεξ. Εκτός βέβαια αν θέλεις να αποκλείσεις εντελώς την πιθανότητα να ξανακάνεις σεξ με το ίδιο άτομο.

Τι να μην πεις ΠΟΤΕ μετά το σεξ την πρώτη σας φορά Pexels

1. «Σ’ αγαπώ»

Απλά, μην πας σε αυτό το μονοπάτι. ΠΟΤΕ! Δεν είναι αλήθεια και δεν σκέφτεσαι καθαρά. Το έχουν πει και οι Hi-5 «Άλλο αγάπη και άλλο σεξ».

2. «Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά»

Από τις ατάκες που σε πετρώνουν. Medusa style. Εάν δεν αισθάνεσαι αρκετά άνετα για να ενημερώσεις τ@ σύντροφ@ σου ότι δεν έχεις σεξουαλικές επαφές ΠΡΙΝ κάνετε σεξ, πιθανότατα δεν θα έπρεπε να συνδέεσαι με αυτό το άτομο.

3. «Δεν μοιάζεις καθόλου στ@ πρώην μου»

Οι δύσπιστοι εδώ μπορεί να σκεφτούν: «Ναι, αλλά ο τόνος έχει σημασία». Σίγουρα ο τρόπος με τον τον οποίο εκφράζεσαι, μπορεί να δώσει εντελώς διαφορετικό νόημα στις ίδιες ακριβώς λέξεις. Αλλά ακόμα κι αν ξεστομίζεις αυτές τις συγκεκριμένες λέξεις με τον πιο ειλικρινή και κομψό τρόπο, επίτρεψέ μου να είμαι ξεκάθαρη: Κανένας και καμία δεν θέλει ΠΟΤΕ να ακούσει τίποτα για τους πρώην σου, ειδικά μετά το σεξ. Πόσο μάλλον την πρώτη σας φορά. Απλά κράτα αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό σου.

4. «Ήσουν το νούμερο Χ στη λίστα μου»

Ψάχνεις τρόπο για να μειώσεις σε χρόνο 0 τ@ νέ@ σεξουαλικό σου σύντροφ@; Ή μήπως να τ@ μετατρέψεις σε ένα μεγάλο σωρό ψυχρού τίποτα, μετά το σεξ; Καμαρώστε για το πόσους (ή πόσες) εραστές είχες. Σοβαρά. Μην το κάνεις.

5. «Αυτό… Αυτό ήταν…» (Κλαίγοντας)

Ακόμα κι αν οι επόμενες λέξεις σου είναι «τέλειο», ή «απίθανο» ή «το καλύτερο σεξ της ζωή μου», το να ξεσπάς σε κλάματα είναι σαν να βάζεις το τελευταίο καρφί σε ένα παροιμιώδες φέρετρο της σεξουαλικής σου σχέσης.

6. «Ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα!»

Εδώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου να αισθανθεί ανεπαρκές, μη ελκυστικό, ακόμα και ίσως λίγο ανάξιο. Πρόκειται για κλασικό παράδειγμα negging. Αυτού του είδους τα «κομπλιμέντα» είναι στην πραγματικότητα καμουφλαρισμένες προσβολές. Για τους αποδέκτες αυτών των λέξεων, λειτουργούν σαν ένα νοερό χαστούκι στο πρόσωπο.

7. Απολύτως τίποτα

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κάνεις το σεξ ακόμα πιο άβολο από ό,τι συχνά μπορεί να είναι; Για να δούμε… Τι θα έλεγες να μην έλεγες απλά τίποτα; Νεκρική σιγή μετά το σεξ. Λέξη. Κουβέντα, Γρι. Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Απλά άφησε τ@ σύντροφ@ σου να πανικοβληθεί βουτώντας μέσα σε αυτή την παράξενη ησυχία, καθώς αναρωτιέται τι διάολο μπορεί να σκέφτεσαι.