ΣΧΕΣΕΙΣ

5 tips για να κάνεις σεξ χωρίς να κάνεις σεξ. Ποια διείσδυση;

Unsplash

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι υπολογίζεις ως σεξ; Αν θεωρείς ότι κάνεις σεξ μόνο όταν υπάρχει διείσδυση, σήμερα θα δεις τα πράγματα αλλιώς. Και θα ανακαλύψεις νέους δρόμους προς την απόλαυση.

Η ικανοποίηση του σεξ μπορεί να βιωθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους. Το ζητούμενο είναι να μην βάζεις κουτάκια και να είσαι ανοιχτή σε πράγματα που ενδεχομένως θα σου δείξουν τι έχανες τόσο καιρό. Τα μακρόσυρτα φιλιά, η αμοιβαία αυτοικανοποίηση και το ερωτικό παιχνίδι μπορούν να είναι υπερ-αρκετά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τόσο που να ξεχάσεις την επιλογή της διείσδυσης. Που λέει ο λόγος ρε παιδί μου.

Φιληθείτε ατελείωτα και ξεχάστε το σεξ

Αν και κοροϊδεύω τις αμερικάνικες σειρές όπου πολλά ζευγάρια φιλιούνται ατελείωτα και δεν προχωρούν ποτέ στο επόμενο base, η αλήθεια είναι ότι μάλλον έχουμε υποτιμήσει τη δύναμη του φιλιού. Τα ζευγάρια ειδικά που είναι κάποια χρόνια μαζί και συζούν, περιορίζονται σε ένα πεταχτό φιλί ή περνούν κατευθείαν στο ψητό. Δοκίμασε όμως να βάλεις τον κανόνα «όχι αγγίγματα κάτω από τη μέση» και θα σου πω πόσο γρήγορα μπορεί να ανάψει το κέφι. Μπορεί να μην περάσετε ποτέ στο επόμενο βήμα ή μπορεί να περιοριστείτε σε απλά προκαταρκτικά, λόγω της μεγάλης έντασης.

Μόνο στοματικό σεξ

Αν και υπάρχουν φορές που μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε βοηθά μόνο το στοματικό σεξ και νιώθεις ότι παίρνει πολλή ώρα, είναι και εκείνες οι στιγμές που κάπως το έχεις ανάγκη. Που σου αρκεί, ειδικά αν ο παρτενέρ σου είναι σωστά μυημένος. Δώσε κι εσύ καμία οδηγία. Μην είσαι σίγουρη ότι θα βρεις τον δρόμο από μόνος του. Και μην ξεχνάτε, στο σεξ δεν χωρούν παρεξηγήσεις. Όποιος προσβάλλεται από την καθοδήγηση, μπορεί να αποχωρήσει.

Βρείτε κάθε πιθανή ερωτογενή ζώνη

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Σεξ δεν σημαίνει μόνο φιλιά στο στόμα και γεννητικά όργανα. Μπορεί εσύ να εξιτάρεσαι όταν σου χαϊδεύουν τα πέλματα ή όταν φυσάνε μέσα στο αυτί σου (κι αυτοί άνθρωποι είναι). Πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε τα σώματά σας, γιατί ο οργασμός μπορεί να έρθει από το πουθενά.

Φέρε τα sex toys στο κρεβάτι

Πόσοι νέοι δρόμοι μπορούν να δημιουργηθούν με ένα ερωτικό βοήθημα; Πρόσεξέ με, δεν υπάρχουν μόνο οι δονητές και τα μαστίγια. Κάνε την έρευνά σου και θα ανακαλύψεις πολλά. Ας μην βάζουμε κουτάκια στο σεξ και ας μην κρατάμε τα sex toys αποκλειστικά για ατομική χρήση.

Μόνο προκταταρκτικά

Αυτό που μπορεί να σε ερεθίσει περισσότερο είναι τα παιχνίδια του μυαλού και ότι το σεξ. Αν βάλετε ένα στοίχημα να κάνετε προκαταρκτικά και να μείνετε αυστηρά σε αυτά, υπάρχει περίπτωση να μην θες να μείνεις εκεί. Ή μπορεί να διαπιστώσεις ότι ο οργασμός σου είναι πολύ πιο έντονος με αυτόν τον τρόπο.