ΣΧΕΣΕΙΣ

Σεξ στο ντουζ: 4 tips που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θες να το ευχαριστηθείς

Unsplash

Σεξ στο ντουζ. Μπορεί να το έχεις σκεφτεί αλλά να μην το τολμάς. Μπορεί να το έχεις δοκιμάσεις και να το μετάνιωσες. Ίσως να περνάς και καλύτερα από ό,τι στο κρεβάτι. Όλα είναι θέμα γούστου, αλλά και σωστών βημάτων.

Ο πειραματισμός εκτός κρεβατοκάμαρας, αποτελεί νούμερο ένα φαντασίωση για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω. Δεν είναι όλοι για όλα φυσικά, αλλά το σεξ στο ντουζ έχει το εξής πλεονέκτημα. Σε βγάζει από τα τετριμμένα, κάνει την ερωτική σου ζωή πιο πικάντικη αλλά παραμένεις εντός της ιδιωτικότητας του σπιτιού σου.

Αν το σεξ στο ντουζ είναι μία από τις φαντασιώσεις που ακόμα δεν έχεις εκπληρώσει, μην το καθυστερείς. Τώρα είναι η ώρα που έχουμε ακόμα θερμοκρασίες καλοκαιριού και δεν θα αρπάξετε καμία πούντα. Από εμένα, ένα πράγμα μόνο μετράει. Να έχεις μεγάλο και ευρύχωρο ντουζ για να χωράνε όλοι με άνεση.

Καθαρό μπάνιο

Εξυπακούεται ότι η ερωτική διάθεση δεν θα έρθει αν βλέπεις μούχλα δίπλα στη λεκάνη ή στο τελείωμα της κουρτίνας. Καθαρά, όμορφα και με άρωμα από αιθέρια έλαια για να μπεις στο mood και να περάσεις αξέχαστα.

Τα προφυλακτικά από κοντά

Προσέχουμε ακόμα και αν βρεθούμε σε θάλασσες και γκρεμούς. Δεν ξεχνάμε την ασφάλεια. Ναι στην περιπέτεια, ναι και στην προστασία.

Λίπανση (σεξ στο ντουζ ήθελες)

Το νερό από το ντουζ μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα από αυτό που θες και ίσως χρειαστείς βοήθεια στη λίπανση. Προσοχή: Δεν χρησιμοποιούμε αφρόλουτρα και σαμπουάν και λοιπά προιόντα γιατί μπορεί να προκαλέσουν από φαγούρα, μέχρι πιο σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Αντιολισθητικό χαλάκι

Πάντα και οπωσδήποτε. Χρειάζεται ένα χαλάκι μέσα στην ντουζιέρα ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να σπάσετε καμιά λεκάνη. Και πάλι, προσοχή με τις κινήσεις σας. Το κάνουμε για την εμπειρία, και όχι για το ποιος θα πετύχει τα καλύτερα ακροβατικά.