ΣΧΕΣΕΙΣ

5 tips για να κάνεις σεξ έπος και να κρατήσεις ψηλά το λάβαρο

Unsplash

Σήμερα είναι μία καλή μέρα, όχι για να πεις όχι, αλλά για να πεις «ναι, ναι, ναι». Οι αργίες είναι πάντα μία έξοχη ευκαιρία για να βγεις λίγο από την ερωτική ρουτίνα. Να αντιμετωπίσεις την Τετάρτη σαν να είναι Σάββατο.

Αν μιλούσαμε για άλλες χρονιές, μπορεί να έπαιρνες 2-3 ρεπό για να φύγεις ένα ωραίο 4ήμερο. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και δεν έχεις καν τη δυνατότητα να το ξενυχτήσεις, με τα μαγαζιά να κλείνουν από τις 12. Τι μάς μένει λοιπόν; Μία «Υπολοχαγός Νατάσα», όχι πολύ πρωινό ξύπνημα και ένα σεξ, που μπορεί να καταλήξει σε έπος (με τους σωστούς χειρισμούς).

Σωστή ατμόσφαιρα

Μην αντιμετωπίσεις την αργία σαν να είναι μία τέλεια μέρα για να κάνεις γενική καθαριότητα. Αυτό ήταν, το έχασες το έπος. Θα μπεις σε λάθος mood, θα νιώσεις και πάλι κουρασμένη και το τελευταίο που θα θες είναι το σεξ. Ξεκίνα τη μέρα με μία χαλαρή βόλτα (τσουπ οι ενδορφίνες), φτιάξτε ένα ωραίο φαγητό και κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Άσε τις εκκρεμότητες για άλλη μέρα.

Ώρες προκαταρκτικών

Δεν ενθουσιάζονται όλοι το ίδιο με τα προκαταρκτικά αλλά είναι σίγουρα απόλυτα διεγερτικά. Αντί να βιαστείς να μπεις στο ψητό, κάνε οτιδήποτε άλλο, εκτός από διείσδυση. Αν μη τι άλλο, δεν έχεις την πίεση της ώρας.

Μία νέα φαντασίωση

Αν σου αρέσει το role play και οι στολές, τώρα είναι η ευκαιρία σου να το πεις. Αν δεν σου κάνουν κάτι οι τσολιάδες, δοκίμασε κάτι άλλο. Σε λίγες μέρες έχουμε Halloween. Μήπως θα ήθελες να ντυθείτε κάτι πιο spooky; Εμείς εδώ δεν κρίνουμε εξάλλου.

Σεξ στην κουζίνα

Καθάρισε πρώτα καλά τον πάγκο, το τραπέζι και το πάτωμα και επιδόσου σε σεξ έπος. Βάλε στο παιχνίδι λίγη σαντιγί ή λιωμένη σοκολάτα και ανακάλυψε τη χαρά του σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι σου.

Ναι στην εξερεύνηση, Όχι στο faking

Δοκίμασε οτιδήποτε καινούριο θέλεις και μην φοβάσαι να πειραματιστείς. Ένα νέο λιπαντικό, ένα sex toy, μία περίεργη στάση. Ένα πράγμα μην κάνεις μόνο. Μην υποκρίνεσαι ότι περνάς καλά (ή ότι ολοκληρώνεις), ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βάλε την ίδια ενέργεια στο να δείξεις τι σου αρέσει και τι όχι.