ΣΧΕΣΕΙΣ

5 στάσεις του σεξ που εγγυώνται απόλαυση και για τους δύο. Hey ho, let’s go

Unsplash

Ιδανικά, το σεξ πρέπει να είναι απολαυστικό και για τους δύο. Ένα ζευγάρι που επικοινωνεί φροντίζει για την ατομική, αλλά και συλλογική απόλαυση. Δεν είμαστε παρτάκηδες, διότι δεν κάνει καλό και στο κάρμα μας.

Αν και δεν είναι κάθε φορά η ίδια, το ζητούμενο είναι να ξεκινάμε με όρεξη για αμοιβαία ικανοποίηση. Να φτάσουμε όλοι μαζί στο Έβερεστ και να μην μείνει κανένας πίσω. Με αυτό το σκεπτικό, υπάρχουν αρκετές στάσεις που συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια και μπορούν να σου εγγυηθούν ότι δεν επικεντρώνονται μόνο στον έναν.

Doggy style

Πάνω από όλα, πρέπει να βρείτε την πιο άνετη στάση. Θέλεις να στηρίζεσαι στα χέρια; Στους αγκώνες; Να είσαι ημιξαπλωμένη; Είναι τέλεια στάση για τη δική του διείσδυση, αλλά και για εσένα. Αν βολευτείς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου ή ένα sex toy για διέγερση κλειτορίδας.

69 (στις παρεξηγημένες στάσεις)

Η πιο παρεξηγημένη στάση του κόσμου. Και εδώ είναι θέμα γωνίας. Αν δεν σας βολεύει το πάνω κάτω, δοκιμάστε τη στάση στο πλάι, ώστε να είστε και πιο άνετα. Εδώ δεν υπάρχει διείσδυση, αλλά είναι ό,τι πρέπει για προκαταρκτικά που ικανοποιούν ταυτόχρονα και τους δύο. Δεν υπάρχουν κανόνες. Κάντε το όπως σας βολεύει.

Doggy style στον καναπέ

Εδώ το έχουμε σε παραλλαγή. Ξεκινάτε στον καναπέ, εσύ γονατίζεις στο πλάι ή μπροστά και εκείνος έρχεται από πίσω. Στηρίζεις τα χέρια στον καναπέ ή είσαι ανασηκωμένη ή στο πάτωμα. Και πάλι, είναι θέμα εντοπισμού σωστής γωνίας.

Στον πάγκο της κουζίνας

Εσύ κάθεσαι κανονικά και εκείνος διεισδύει, ενώ εσύ τυλίγεις τα πόδια γύρω από τη μέση του. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχεις τον ρυθμό και την ένταση, ενώ είναι εξίσου απολαυστικό και για τον παρτενέρ σου. Και είναι exciting επειδή δεν βρίσκεστε στο κλασικό κρεβάτι ή στον καναπέ.

Γυναίκα από πάνω (από τις πιο κλασικές στάσεις)

Άλλη μία στάση που μπορεί να πετύχει με πολλούς τρόπους. Κλασικά, από πάνω με διείσδυση και ταυτόχρονη τριβή. Με εσένα να στηρίζεσαι στα πέλματα και να βρίσκεις άλλη γωνία, ενώ γέρνει το σώμα προς τα πίσω. Με ανοιχτά πόδια και τη χρήση ενός sex toy. Ή με εκείνον να στηρίζει την πλάτη του και να φιλιέστε.