ΣΧΕΣΕΙΣ

4 καθημερινές συνήθειες που δεν ακολουθείς (αλλά σου χαρίζουν απίστευτο σεξ)

Unsplash

Καινούρια εσώρουχα, ολική αποτρίχωση, η σωστή μουσική στο background. Αν σε κάνουν να νιώθεις καλά, όλα τα μικρά πράγματα είναι σημαντικά όταν μιλάμε για καλό και απολαυστικό σεξ.

Υπάρχουν όμως και εκείνα που δεν κάνεις και αποδεικνύονται πολύ πιο ουσιαστικά από το αν έβαλες το σωστό άρωμα και διάβασες έρευνες για το πώς να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς. Η Kim Anami, ολιστική sex coach έρχεται να μας υπενθυμίσει τις καθημερινές και απλές συνήθειες που πρέπει να έχουμε, αν το καλό σεξ είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων.

Σωστές αναπνοές

Κατά τη διάρκεια του ερεθισμού, η αναπνοή των περισσότερων γίνεται κοφτή και γρήγορη και αυτό προκαλεί ένταση στο σώμα. «Όταν όμως αναπνέουμε βαθιά, χτίζουμε αντοχή και νιώθουμε ενέργεια μετά το σεξ (αντί να θέλουμε να κοιμηθούμε)». Αντί να μετατρέπεις τον οργασμό σε αγώνα δρόμου, κάνε προτεραιότητα τις σωστές αναπνοές μέσα από την κοιλιά και τα γεννητικά όργανα.

Ωμή ειλικρίνεια (από τις καλές συνήθειες εν γένει)

Είναι πολύ περίεργο που οι άνθρωποι αποσυνδέουν την επικοινωνία από το σεξ. Αν δεν προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα και να πεις αυτά που νιώθεις, είναι λογικό να μην έχεις καμία όρεξη για σεξ. «Το φενγκ σουι μίας σχέσης θέλεις ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Καθαρίζεις τον χώρο, την καρδιά και τα γεννητικά όργανα», σου λέει η Kim Anami.

Το σεξ έχει προεργασία

Αυτό που λέει εδώ η ειδικός είναι ότι το σεξ δεν περιορίζεται μόνο στο 10λεπτο πριν τον ύπνο. Η συνολική ατμόσφαιρα μεταξύ των συντρόφων σιγοβράζει μέχρι να φτάσουμε στο μαγείρεμα. Ένα ερωτικό μήνυμα, ένα ραντεβουδάκι, ένα κομπλιμέντο βρε αδερφέ.

Φαγητό και αλκοόλ με μέτρο

Μπορεί να είναι συμβουλές που δίνονται σε θέματα υγείας, αλλά τελικά επηρεάζουν και το πόσο καλό σεξ θα κάνεις. Πριν από την ερωτική πράξη, μην το παρακάνεις. Χρειάζεσαι κάτι ελαφρύ, που να αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνη. Θέλεις να έχεις ενέργεια και όχι να είσαι έτοιμη για ροχαλητό.Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το αλκοόλ. Όλα με μέτρο.