ΣΧΕΣΕΙΣ

3 άγνωστες ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος

Unsplash

Υπάρχουν ερωτογενείς ζώνες που μας είναι λίγο πολύ γνωστές και τις έχουμε δοκιμάσει στην πράξη. Όπως υπάρχουν και σημεία που λειτουργούν διαφορετικά για τον καθένα και θέλουν εξερεύνηση.

Άφησε τις δοκιμασμένες συνταγές και ανακάλυψε σημεία του σώματος που δεν ήξερες ότι μπορούν να απογειώσουν την ερωτική διάθεση και τη λίμπιντο. Αν έχεις σύντροφο, ανακαλύψτε τα μαζί. Αν όχι, ανακάλυψε μόνη τις άγνωστες ερωτογενείς ζώνες και πού ξέρεις; Μπορεί να σου ανοίγονται πρωτόγνωροι δρόμοι απόλαυσης.

Ανάμεσα στο στήθος (για λίμπιντο στα ύψη)

Αν και ασχολούμαστε πολύ με το στήθος και τις θηλές, προσπερνάμε το σημεία που βρίσκεται εκεί ανάμεσα. Είναι ένα σημείο που διεγείρεται με διάφορες τεχνικές. Ένας τρόπος είναι να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να φυσήξει απαλά ζεστό αέρα. Να κάνει μασάζ με λάδι ή να τρίψει ένα παγάκι στο σημείο. Ό,τι λειτουργεί και για τους δύο.

Γύρω από τα γεννητικά όργανα

Πολλές φορές πάμε κατευθείαν στον στόχο και δεν περνάμε από τις γύρω περιοχές. Κάτω από την κοιλιά και στην περιοχή που βρίσκεται γύρω γύρω από τα γεννητικά όργανα. Μπορείς να κάνεις απαλό μασάζ με το εσωτερικό της παλάμης ή να χρησιμοποιήσεις και πάλι παγάκια, το στόμα ή οτιδήποτε σε διεγείρει. Ζήτησε από τον σύντροφό σου να ασχοληθεί με τα απάντα εκτός από τα γεννητικά όργανα. Έτσι διεγείρεσαι πολύ περισσότερο.

Μέτωπο και βλέφαρα

Το τελευταίο πράγμα που θα θεωρούσες σέξι είναι το μέτωπό σου. Κι όμως. Ένα πολύ απαλό μασάζ με τα δάχτυλα στα βλέφαρα που συνεχίζει στα μάγουλα και φτάνει στο μέτωπο μπορεί να γίνει χαλαρωτικό αλλά και ερωτικό. Σύρε τα δάχτυλά σου σε όλο το πρόσωπο ασκώντας πολύ λίγη πίεση.