ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Θάνος Λέκκας έμαθε τη Φαλκονέρα από την Ντένη Μαρκορά

Ο Θάνος Λέκκας είναι ντροπαλός. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις στον ηθοποιό που κέρδισε την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού ως Μιχάλης στη σειρά Το Ναυάγιο του Mega. Επίσης, είναι μονίμως χαμογελαστός. Αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς, είναι ότι κυκλοφορεί με ένα μέτρο, χάρτινο, ιδανικό για τις DIY κατασκευές του. Ο Θάνος Λέκκας είναι μεγάλος μάστορας, μαζεύει από τον δρόμο τάβλες (αυτό δεν πήγε καλά γιατί έτσι γέμισε το σπίτι του κοριούς, before it was cool in Paris).

 

Τι άλλο μας είπε ο Θάνος Λέκκας μέσα σε λιγότερο από 6 λεπτά ως πρώτος καλεσμένος της νέας video series του Ladylike, You ‘ve got Male; Έχει ζήσει κάποιες άβολες στιγμές στο σανίδι (που πλέον τις εξιστορεί ως το πιο αστείο πράγμα που του έχει συμβεί στο θέατρο). Στην πρώτη παράσταση που έπαιξε, έκανε το λάθος να φάει 2 κουταλιές φακές (χθεσινές) κι αυτό δεν πήγε καλά για εκείνον, αλλά εξαιρετικά καλά για τον δάσκαλο υποκριτικής του που του είπε ότι ο εμετός του πρόσθεσε έναν extra βαθμό κωμικού ρεαλισμού στην παράσταση.

Τον ρωτήσαμε τι του λένε οι άνθρωποι που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο και η απάντησή του δεν ήταν αναμενόμενη. Ο Θάνος Λέκκας μάς είπε ότι του φωνάζουν «μπράβο, καρπερέ» και μάλλον το τηλεοπτικό κοινό τού έχει απονείμει το βραβείο για το πιο δυνατό τηλεοπτικό σπέρμα. Εννοείται ότι θεατές του έχουν πει κατάμουτρα ότι ο ρόλος του δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Ένα μικρό κοριτσάκι σε παιδική παράσταση του είπε ότι είναι παιδικός ο ρόλος του. Ο Θάνος Λέκκας είναι πεπεισμένος ότι αυτό το κοριτσάκι είναι η επόμενη Πρόεδρος της Αμερικής. 

Επίσης, ο Θάνος Λέκκας ξέρει να ράβει. Μάλιστα κουβαλάει ΠΑΝΤΑ ένα sewing kit κι ένα spork. Αν δεν καταλαβαίνεις, πάτα play στο You’ve got Male βίντεο του Ladylike. Καλή θέαση.

Info: Το Ναυάγιο προβάλλεται Κυριακή με Τετάρτη στις 22:50 στο Mega.