ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έβαφε τις φαβορίτες του για να γίνει λαϊκό είδωλο στο Μπουρνάζι

Ladylike.gr

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι παντού. Αν έχεις social media και δεν έχεις πετύχει διαφήμιση ή βιντεάκι του να σχολιάζει/ τρολάρει την καθημερινότητα, τότε ο αλγόριθμος σου δεν μιλάει ελληνικά. Οι live εμφανίσεις του στην Αθήνα είναι μονίμως sold out και όταν εμφανίζεται στην επαρχία γεμίζει μεγάλους χώρους. 

Θα έλεγε κανείς ότι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι διάσημος (celebrity που λένε και στο χωριό μου) κι όμως το αγαπημένο του χόμπι είναι να τσακώνεται με αγνώστους στο Facebook. Είναι η ένοχη απόλαυσή του. Δεν νιώθει καν διάσημος. Γελάει με το concept του “celebrity in Greece”. Θεωρεί ότι αυτοανακηρύσσονται ως celebrity διάφοροι τσαμπατζήδες. 

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μεγάλωσε μέσα στις εκκλησίες. Ο πατέρας του είναι παπάς. Δεν είχε ιδέα ότι οι γιοί του ντυμμένα εξαπτέρυγα έπαιζαν Star Wars την Μεγάλη Εβδομάδα μέσα στο ναό. Φυσικά και έχει κάνει τον ψάλτη. Δοκίμασε την τύχη του στο τραγούδι και στο Τράπεζα Club. Τραγουδούσε το Παράλληλα και είχε βάψει τις φαβορίτες του που ξέβαφαν και το κοινό γελούσε μαζί του. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας παλιότερα τραγουδούσε και στα πανηγύρια. 

Πιστεύει ότι μπορεί να παρουσιάσει χειρότερα την Eurovision. Κλέβει όλους τους χαρακτήρες του από πραγματικά πρόσωπα που συναντά εκεί έξω και από τη συναναστροφή με συγγενείς του. Έχει οδηγίες χρήσης για τον εαυτό του και μετά τα 40 θέλει να ρωτήσει το γεννητικό του όργανο αν έχει πάθει ανηδονία. 

Για τις ανάγκες της ραδιοφωνικής εκπομπής του με τη Μαρία Ζαφειράτου στο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ξυπνά πολύ πρωί κι αναγνωρίζει ότι είναι ενοχλητικός για όλους όσοι δεν ευχαριστιούνται το ίδιο το πρωινό ξύπνημα.

Στo You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα, επί παραδείγματι πλέον ξέρουμε ότι σε ένα πρόσφατο live του έκλεβαν το αμάξι. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας άκουγε το συναγερμό και έκανε πλάκα στο μ@@@@@ που του ανοίγουν το αμάξι. Μάντεψε ποιος δεν γέλασε με αυτό το αστείο τελικά.

Τι άλλο μας είπε ο καλεσμένος του You’ve Got Male; Η χειρότερη παράσταση του ήταν η πρώτη του. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας απορεί γιατί πλήρωνε κόσμος να τον βλέπει στα πρώτα του βήματα. Μάλλον, κάτι ήξεραν. 

Info: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ετοιμάζει την ταινία «Η συμμορία της συμφοράς» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2024. Στις 25/5 μην χάσετε την παράσταση Αλέξανδος Τσουβέλας – 10 Χρόνια Stand-up Comedy στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Εισιτήρια εδώ