ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ράνια Τζίμα: «Μπορεί να με ακούνε και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με πειράζει»

Instagram.com/rania.tzima

Μία ειλικρινή εξομολόγηση για το πώς ισορροπεί τα απαιτητικά ωράρια εργασίας της με τη μητρότητα και τη σχέση με την 5 ετών κόρη της, Ελένη, πραγματοποίησε η Ράνια Τζίμα μιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, Ελένη και τη σχέση τους. Η Ράνια Τζίμα απέκτησε την Ελένη με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, πριν από πεντέμιση χρόνια. Όπως σημείωσε, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.

Τη Ράνια Τζίμα δεν την πειράζει αν τη λένε απαράδεκτη μάνα. Την ενδιαφέρει η ποιοτική σχέση με το παιδί της

Η anchorwoman του Mega, μίλησε με ειλικρίνεια για το πρόγραμμα που ακολουθεί η κόρη της για να μπορούν να περνούν μαζί χρόνο κάθε μέρα. Όπως είπε η Ράνια Τζίμα, έχει ρυθμίσει το πρόγραμμα της κόρης της, ώστε όταν γυρίζει από το κανάλι το βράδυ, να μπορούν να περνούν χρόνο μαζί.

«Πρώτα απ’ όλα το Λενάκι έχει κι αυτό προσαρμοστεί, γιατί από την πρώτη της ανάσα έτσι δουλεύαμε, έτσι ζούσαμε, αυτό κάναμε. Την αφήνουμε να κοιμάται ακόμα το μεσημέρι για να αντέχει περισσότερο το βράδυ. Όταν εγώ μπαίνω στο σπίτι στις 9 δεν μπορεί το παιδί να κοιμηθεί στις 9. Μπορεί να με ακούνε και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με πειράζει. Αυτή είναι η πραγματικότητα», σημείωσε η Ράνια Τζίμα μιλώντας με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν κοιμάται στις 9 το δικό μου το παιδί γιατί πρέπει να τη δω και πρέπει να με δει κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό κι ας είναι 1-1,5 ώρα. Γι’ αυτό θα κοιμηθεί λίγο το μεσημέρι και θα ιδωθούμε το βράδυ για να παίξουμε και να μιλήσουμε και να μου πει πώς ήταν η μέρα της», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Οι δύσκολες ειδήσεις που δεν αφήνει έξω από την πόρτα του σπιτιού της επιστρέφοντας

«Δεν το πετάω πάντα», ανέφερε για το αν αφήνει τη δουλειά και τα βαριά θέματα του δελτίου ειδήσεων έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. «Στο παιδάκι κάνω τη “χαζή” και την παλαβή πάντα, στήνουμε τα επιτραπέζια και παίζουμε κι όλα αυτά, αλλά δεν το πετάω πάντα. Στον Γαβριήλ θα τα πω», συμπλήρωσε η anchorwoman του Mega. «Εκεί 10 λεπτά στην κουζίνα, στριμωγμένα όσο η Ελένη κάτι άλλο κάνει, θα μπω θα τα πω, θα τα “πετάξω” και θα πάω να παίξω», πρόσθεσε.

«Είναι ένας τύπος ο οποίος είναι ικανός να μην μου πει τίποτα και να έρθει μία ωραία μέρα και να μου πει “αυτό”. Υπάρχει μία παρεξήγηση ότι εγώ είμαι η περίεργη της υπόθεσης. Μεγάλη παρεξήγηση και μεγάλη απάτη, με μένα ξέρεις πού πας. Απ’ ό,τι έχω ενημερωθεί δεν έχει καμία πρόθεση πουθενά στο οπτικό πεδίο», απάντησε στο αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο σύζυγός της να επιστρέψει στον πολιτικό χώρο.

 

Το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού

Μιλώντας για ενδεχόμενα, η Ράνια Τζίμα δεν έχει πάψει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί. Έχοντας μεγαλώσει η ίδια ως μοναχοπαίδι, θα ήθελε η κόρη της να έχει ένα αδελφάκι με το οποίο να μπορεί να μοιράζεται τη ζωή της.

«Δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Το παλεύω μέσα μου αρκετά. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό το πρόγραμμα και όλη αυτή η οικονομική ανασφάλεια που υπάρχει για όλους μας που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα, θα το είχα κάνει ήδη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα.

«Είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία. Τις δύσκολες στιγμές, θέλεις τον αδερφό σου, την αδερφή σου, θες να παίξεις με κάποιον. Εγώ ήμουν μικρομέγαλο, από μικρό θα ήμουν στα πόδια των μεγάλων να ακούω. Θα μου πεις είμαι 41 ετών κλεισμένα, δεν είναι ατελείωτα τα περιθώρια. Αλλά μέσα μου, με ανακουφίζει η σκέψη ότι είναι ένα παραθυράκι που μπορώ να το κρατάω ακόμα ανοιχτό. Νομίζω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω», πρόσθεσε η Ράνια Τζίμα.