CELEBRITIES

Ράνια Τζίμα: Ο έρωτάς της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, η απέχθεια του πατέρα της προς τους δημοσιογράφους και ο live τσακωμός με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Τη Ράνια Τζίμα φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης, 27 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show“. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega, αν και δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά έκανε την εξαίρεση και ήταν αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων, η Ράνια Τζίμα μίλησε για τον πατέρα της, τον άντρα της Γαβριήλ Σακελλαρίδη ενώ αναφέρθηκε και στον τσακωμό της ίδιας με τον Άδωνι Γεωργιάδη on-air.

Η απέχθεια του πατέρα της προς τους δημοσιογράφους

«Ο πατέρας μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις. Είναι παπατζιλίκι και πουλάτε αέρα κοπανιστό. Γενικά είναι σκληρός και αυστηρός» ανέφερε στην αρχή. «Ο πατέρας μου πιστεύει πως εκείνα που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει. Γενικά δεν έχει εμπιστοσύνη σε εμάς τους δημοσιογράφους. Μας παρακολουθεί με σκεπτικισμό» ανέφερε, εξηγώντας την αποστροφή του πατέρα του προς τους δημοσιογράφους, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν την παρακολουθεί στο δελτίο ειδήσεων.

«Ο πατέρας μου είναι βαθιά πολιτικοποιημένος. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι, όπου η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση. Και κάπως έτσι, η πολιτική πέρασε και στο δικό μου DNA» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα. Τέλος, η μαμά της σε αντίθεση με τον πατέρα της ήταν πιο θετική. Τουλάχιστον για όσο πρόλαβε να τη ζήσει ως δημοσιογράφο. «Δεν είδε τις ταλαιπωρίες μετά, ενώ ο πατέρας μου τις είδε».

Ράνια Τζίμα: «Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Ποτέ δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ»

Η Ράνια Τζίμα παραδέχθηκε πως δεν είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. «Αυτούς να φοβάσαι παιδί μου. Όχι εμένα που γαβγίζω και με βλέπεις και το καταλαβαίνεις» ανέφερε χιουμοριστικά. «Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος με πολύ πιο έντονες γωνίες από εμένα» παραδέχθηκε η ίδια.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την γνωριμία τους, η Ράνια Τζίμα παραδέχθηκε πως στην αρχή δεν του έτρεφε μεγάλη συμπάθεια. «Τον έκοβα συνέχεια. Δεν τον ήθελα. Έλεγα στον συνάδελφό μου Δημήτρη Τάκη πως δεν έχω να πω τίποτα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Ποτέ δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ. Ακόμα και τώρα μετά από 5 χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς μου συνέβη» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πια τη ζωή μου χωρίς τους δυο ανθρώπους μου»

«Δεν μπορώ να φανταστώ πια τη ζωή μου χωρίς τους δυο ανθρώπους μου» είπε η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στον άνδρας της και την κόρη τους. «Νομίζω πως θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Τι να κάνουμε, τώρα, εκεί έχω πέσει. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη αλλά εκεί είμαι» εκμυστηρεύθηκε με αναστεναγμό η Ράνια Τζίμα. Τέλος, αναφερόμενη στο τι ήταν αυτό που την τράβηξε πάνω του, η δημοσιογράφος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Πρωτίστως μου αρέσει πολύ ότι είναι πολύ όμορφος, γήινα πράγματα. Για ‘μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας. Με απόσταση από τον προηγούμενο».

Ράνια Τζίμα: «Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού»

Στη συνέχεια, η Ράνια Τζίμα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ούσα μητέρα ενός κοριτσιού, δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. «Πολλές φορές βγάζω μια σκληρή εικόνα επειδή είμαι ευάλωτη. Είναι η άμυνά μου. Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της η κόρη μου. Θα το ήθελα και για μένα».

O τσακωμός με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Προς το τέλος της συνέντευξης, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν φιλοξένησε τον Άδωνι Γεωργιάδη πριν από δυο μήνες. «Με τον Άδωνι δεν ήθελα να μαλώσω. Με έφερε σε αυτό το σημείο να θέλω να αμυνθώ γιατί με προσέβαλε».

Στην ερώτηση για το αν έχει λυθεί η παρεξήγηση, η δημοσιογράφος απάντησε αρνητικά. «Δεν έχουμε μιλήσει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί ξεκίνησε εκείνος. Βγήκε και μου είπε χαρακτηριστικά “εσείς κυρία Τζίμα και είπε και έναν χαρακτηρισμό και οι τάδε συνεργάτες και το δελτίο σας”. Όταν μου προσβάλεις τους συνεργάτες και το περιβάλλον που εργάζομαι, εγώ θα το υπερασπιστώ. Πόσο μάλλον όταν θεωρώ ότι έχω και δίκιο. Παίζει ρόλο και ο τρόπος.