ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Μαρία Ηλιάκη: Η ειλικρινής απάντηση για το σεξ μετά την εγκυμοσύνη

Instagram.com/marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς τον Μάιο του 2021. Η κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στη Ζυρίχη όπου έζησε τον πρώτο καιρό της ζωής της. Πλέον, η οικογένεια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα έπειτα από απόφαση του Στέλιου Μανουσάκη να δημιουργήσει τη νέα του επαγγελματική στέγη στην πρωτεύουσα.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μιλήσει για πολλά θέματα γύρω από τη μητρότητα, τα οποία απασχολούν πολλές γυναίκες γύρω μας. Ο δημόσιος θηλασμός, τα κιλά της εγκυμοσύνης, οι δυσκολίες κατα τη διάρκεια της κυοφορίας, όπως η υπερέμεση της κύησης (με την οποία και ήρθε αντιμέτωπη), είναι ανάμεσά σε αυτά.

Αυτήν τη φορά μίλησε για τη σεξουαλική ζωή μετά την εγκυμοσύνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί όπου πολλές φορές συζητά με άλλες μαμάδες για θέματα που την απασχολούν γύρω από τη μητρότητα -και όχι μόνο.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τη σεξουαλική ζωή μετά την εγκυμοσύνη

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει Q&A ώστε απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των ακολούθων της. Μια από τις ερωτήσεις που έλαβε αφορούσε τη σεξουαλική ζωή μετά την απόκτηση της κόρης της, στην οποία και απάντησε με ειλικρίνεια, κάνοντας στην άκρη τη ντροπή που όπως είπε ένιωθε. Έτσι έβαλε κι εκείνη το λιθαράκι της για να σπάσει το ταμπού της σεξουαλικότητας μετά τη μητρότητα, ένα θέμα που θα έπρεπε να συζητάται ανοιχτά, καθώς απασχολεί πολλές γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες.

«Τέτοιες ερωτήσεις ντρέπομαι πολύ να τις απαντήσω… Σίγουρα με το που θα γεννήσεις, προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Θέλει χρόνο για να επανέλθεις στην προηγούμενη ωραία κατάσταση. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Θέλει και υπομονή, και από τους 2. Και από τη γυναίκα και από τον άνδρα προφανώς. Είναι 2 σε αυτό. Το σώμα μας μετά την εγκυμοσύνη θέλει τον χρόνο του. Πιστεύω σας κάλυψα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη απαντώντας ειλικρινά στην ερώτηση για το σεξ μετά την απόκτηση ενός παιδιού.