ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Κατερίνα Καραβάτου: Κόλλησε ψείρες από την κόρη της. Η φωτογραφία- ταύτιση για κάθε μαμά

Instagram.com/katerinakaravatou

Ψείρες; Ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών του δημοτικού, τότε που εγώ πήγαινα δημοτικό τουλάχιστον. Αυτά τα άπτερα έντομα με τα 6 πόδια που κάποια στιγμή ίσως βρίσκονταν στο κεφάλι σου για να σου προκαλέσουν άπειρη φαγούρα. Οι ψείρες, που αν τις κολλήσεις μπορεί να κολλήσεις και τη μαμά σου, όπως συνέβη στην Αέλια και την Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου το βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν μίλησε για την περιπέτεια της ίδιας και της κόρης της, Αέλιας με τις ψείρες, δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία από τη θεραπεία τους προκειμένου να απαλλαγούν από αυτές.

Μαζί με τη φωτογραφία, για την οποία άνετα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τον πολυφορεμένο όρο «ακομπλεξάριστη», η Κατερίνα Καραβάτου ανέδειξε και τη διαχρονικότητα του προβλήματος που ακούει στο όνομα «ψείρες». Μία παρόμοια φωτογραφία πολλά χρόνια πριν, είχε τραβήξει μαζί με τη δική της μαμά στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Κατερίνα Καραβάτου ήταν στη θέση του παιδιού, εκεί που τώρα στο κάδρο στεκόταν η κόρη της.

Η Κατερίνα Καραβάτου και η κόρη της κάνουν θεραπεία για τις ψείρες. Κανένα «στίγμα»

«Ψάχνω να βρω λεζάντα. Βασικά, ψάχνω να βρω τη φωτογραφία που έχω με τη μαμά μου και δεν τη βρίσκω επειδή προφανώς θυμάμαι να την έχω σ’ ένα άλμπουμ στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου στη δημοσίευσή της για την περιπέτεια της ίδιας και της κόρης της με τις ψείρες.

«Εγώ με τη μανούλα μου με τουρμπάν, γιατί κάνουμε θεραπεία για ψείρες. Εγώ και η Αέλια έχουμε κολλήσει η μια την άλλη, ψείρες. Θα ήθελα να έχω βρει τη φωτογραφία να της την δείξω. Δυστυχώς είναι μακριά», πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου δημοσιοποιώντας την μικρή, κοινή και διαχρονική ως φαίνεται περιπέτεια μίας μαμάς και μίας κόρης.

Το post γέμισε σχόλια συμπαράστασης και συμβουλές για την αντιμετώπιση των ψειρών. Μαζί ήρθαν και τα σχόλια «πόσο ακομπλεξάριστη» που θα περίμενες. Κι η αλήθεια είναι ότι αν την εποχή που πήγαινα εγώ δημοτικό κάποιος έλεγε δημόσια ότι έχει ψείρες, ίσως να μην κολλούσε η μισή τάξη κάθε χρονιά. Το «στίγμα» είναι για να το καταργείς. Και η Κατερίνα Καραβάτου το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Η νέα αρχή για την παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καραβάτου αυτό το διάστημα, προετοιμάζεται για τη νέα της εκπομπή παρέα με τη Μαρία Ηλιάκη που θα προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση τα Σαββατοκύριακα. Πρόκειται για την πρώτη εκπομπή που αναλαμβάνει μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο συνεργάζονταν επίσης μέχρι πρόσφατα στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου στο Star. Εκτός από την Αέλια, το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τον Αρίωνα.

«Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη», είχε πει η Κατερίνα Καραβάτου στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της, στο περιοδικό OK!. Μιλώντας για την Αέλια και τον Αρίωνα, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είμαστε μια πολύ καλή παρέα οι τρεις μας. Γνωρίζουν ότι η μαμά τους είναι πάντα εκεί, βράχος».