CELEBRITIES

Χριστίνα Μπόμπα: Η ειλικρινής εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τη διατροφή και τη γυμναστική

Instagram.com/chrismpo

Το καλοκαίρι του 2021 ήταν σίγουρα διαφορετικό για τη Χριστίνα Μπόμπα. Η δημιουργός περιεχομένου μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου 2021. Εδώ και 2 μήνες η ζωή τους έχει αποκτήσει ένα νέο κέντρο κι αυτό είναι σίγουρα οι δίδυμες κόρες τους. Σήμερα, δύο μήνες μετά, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί μέσω Instagram Stories μια σειρά από πληροφορίες για την καθημερινότητά της ως μαμά, αλλά και για τα κιλά της εγκυμοσύνης που θέλει να χάσει χωρίς άγχος.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την Τρίτη 31 Αυγούστου, θέλησε να απαντήσει σε απορίες τους σε σχέση με τη νέα της ζωή ως μαμά και πραγματοποίησε το γνωστό στον κόσμο των social media, Q&A. Η μητρότητα όπως καταλαβαίνεις βρέθηκε στο επίκεντρο, μαζί με την καθημερινότητα με τα μωρά στο σπίτι, την κούραση μιας νέας μαμάς, αλλά και το ζήτημα «κιλά της εγκυμοσύνης» και η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε σε όλα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλά για τη ζωή με τις δίδυμες κόρες της

Απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την καθημερινότητά της με τα δύο μωρά της, μοιράστηκε τα συναισθήματά της ως μητέρα και προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης απαντώντας κατά πόσο αυτά χάνονται δύσκολα ή εύκολα.

«Η ζωή είναι πολύ ωραία! Στην αρχή είχα αγχωθεί πολύ για το πώς θα τα καταφέρουμε, αλλά πλέον έχουμε βρει τα πατήματά μας και περνάμε φανταστικά. Έχει κούραση, αλλά τόσο γλυκιά κούραση», σημείωσε αρχικά για την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κόρες της.

«Από βοήθεια, προς το παρόν έχουμε μόνο τις γιαγιάδες, οι οποίες έρχονται εναλλάξ και μας βοηθούν, μιας και καμία δεν μένει στην Αθήνα, δυστυχώς. Και ψάχνουμε μια κοπέλα να μας βοηθάει γιατί με δύο μωράκια μόνοι μας είναι δύσκολο, ειδικά όταν φεύγουν οι γιαγιάδες», συμπλήρωσε απαντώντας για το αν η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν βοήθεια στο σπίτι.

Η κούραση που φέρνει δάκρυα στα μάτια

Η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχτηκε ότι υπήρχαν στιγμές που η κούραση της έφερνε δάκρυα στα μάτια. «Με έπιαναν κυρίως στην αρχή. Οι ορμόνες, η κούραση, η αϋπνία, όλη αυτή η καινούργια πραγματικότητα είναι σοκαριστικά για τις νέες μανούλες», τόνισε. «Πια οι ορμόνες έχουν υποχωρήσει ευτυχώς, έχουμε ένα “σχετικό πρόγραμμα” και κυρίως απολαμβάνω τη μητρότητα παρά αγχώνομαι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχω τις δύσκολες στιγμές μου από κούραση μες τις μέρες», πρόσθεσε η Χρηστίνα Μπόμπα.

«Ο ορισμός της ευτυχίας και της αγάπης είναι αυτό που ζω αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Λιώνω κάθε μέρα από αγάπη», απάντησε η ίδια στην ερώτηση «Πώς νιώθεις που είσαι μητέρα». Κι έπειτα ξεκίνησε την εξομολόγησή της για το ζήτημα «κιλά της εγκυμοσύνης».

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης έστειλε το πιο σημαντικό μήνυμα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια ευτυχισμένη μαμά και το απέδειξαν οι απαντήσεις της σε αυτή την ερώτηση. Μιλώντας σε μία σειρά από video στους διαδικτυακούς της φίλους με θέμα τα κιλά της εγκυμοσύνης, παραδέχτηκε ότι στην δική της περίπτωση χάνονται δύσκολα, αλλά δεν την πειράζει καθόλου. Αυτό που θέλει είναι να απολαύσει την εμπειρία της μητρότητας χωρίς άγχος. Κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

«Για μένα χάνονται δύσκολα, δεν έχω χάσει πολλά. Έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλη γιατί λόγω θηλασμού, πεινάω. Δεν γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Κι αυτό είναι το κλειδί σε όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή. Είτε είσαι μαμά, είτε δεν είσαι το θέμα είναι να νιώθεις εσύ έτοιμη να κάνεις τα πράγματα που θες. Να μην τα κάνεις υπακούοντας σε κάποιους κανόνες που αλλάζουν διαρκώς και σε πιέζουν από χίλιες πλευρές. Να απολαμβάνεις τη ζωή όπως τη ζεις και να ακούς τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Κάποια στιγμή θα είσαι έτοιμη για ό,τι νιώθεις πως θες να κάνεις. Κάποια στιγμή ίσως αυτά που θες να κάνεις να έχουν αλλάξει πλήρως. Το θέμα είναι να μην καθορίζεις το σημείο της ευτυχίας σου στο «Όταν κάνω αυτό» και στο «Όταν γίνει το άλλο». Να τη ζεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα συνέχισε τα Stories της εξηγώντας ότι είχε επισκεφθεί φυσιοθεραπευτή προκειμένου να παρακολουθήσει ασκήσεις για το πυελικό έδαφος.

«Προτού ξεκινήσω τη γυμναστική θέλω να είμαι σίγουρη ότι το σώμα μου είναι σε κατάλληλη κατάσταση. Σκέφτομαι από Σεπτέμβριο να ξεκίνησω το περπάτημα και σιγά σιγά να βάλω τα βάρη, τη γιόγκα και όλα τα υπόλοιπα. Και θα ξεκινήσω μια καλή διατροφή, αλλά έτσι φαγανή για να χορταίνω και να κατεβάζουμε γάλα. Αυτά», σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα. Στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν οι διαδικτυακοί της φίλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα διατροφής που θα ακολουθήσει. Και κάτι μας λέει ότι θα θέλουν.

Αυτό που σίγουρα θέλουν και το αποκάλυψαν στο επόμενο Instagram Story, που μοιράστηκε η Χριστίνα Μπόμπα, είναι οι «αληθινές ιστορίες» της. Η ειλικρίνεια εκτιμάται πάντα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram.com/chrismpo