ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει δύο χρόνια με την κόρη της. Δάκρυα; Ποια δάκρυα;

Papadakis Press

Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτό θα ήθελα να πω στη Χριστίνα Κοντοβά. Μας αφήνει να μπαίνουμε στο σπίτι της και μας μιλά για τη ζωή της με την κόρη της, την Έιντα. Μέσα στα πολύ άσχημα κι οδυνηρά των καιρών μας αυτές οι μικρές δόσεις από την οικογένεια της Χριστίνας είναι βαθιά ανάσα ανακούφισης.

Η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram το ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει μέχρι να καταφέρει να υιοθετήσει την Έιντα.

Απλόχερα μιλάει κατά καιρούς για τα δύσκολα και τα εύκολα. Για την ευλογία που έφερε η κόρη της στη ζωή της και τα συναισθήματα που κάθε μέρα γεμίζουν τις καρδιές τους.

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Έιντα κλείνουν σήμερα δύο χρόνια συμπόρευσης. Δύο χρόνια γεμάτα ζεστές αγκαλιές και μια γλυκιά φωνή που φωνάζει «μαμά».

Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει και με μια ανάρτησή της μοιράζεται με όλους εμάς τα δικά τους «γενέθλια». Τρεις φωτογραφίες είναι αρκετές. Μια για κάθε χρόνο.

Από τα ματάκια που κοιτούν στο κενό χωρίς να ξέρουν, μέχρι ζουμερά φιλιά στο μάγουλο της μαμάς Χριστίνας και τις πόζες με ασορτί ρούχα λίγο πριν το σχολείο.

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Έιντα

«2 χρόνια μαζί! Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια.

Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά.

Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; Με αγάπη και ασφάλεια. Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; Με αγάπη και ασφάλεια. Και ανθίζουν. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο.