ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Μελίνα Μακρή μιλά ανοιχτά για τον επιλόχειο θυμό

Papadakis Press/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Μελίνα Μακρή έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η ίδια και ο σύζυγός της, Φρανκ Λουβάρης απέκτησε ένα αγοράκι και γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. 1,5 χρόνο αργότερα, η Μελίνα Μακρή μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας για τον γιο της και για τον επιλόχειο θυμό που βίωσε μετά την απόκτηση του μωρού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ο γιος μου μεγαλώνει και προσπαθεί να με πει “μαμά”. Ο γιος μου είναι 15 μηνών και μοιάζει πολύ σε εμένα», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή. Η ίδια αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο τραγούδι που ήρθε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της -εμφανιζόταν ως coach στον πρώτο κύκλο του J2US γι’ αυτή την τηλεοπτική σεζόν- και πώς οδηγήθηκε να αποφασίσει να κάνει μία παύση στην επαγγελματική της ζωή μετά από το τελευταίο αυτό project.

«Για 2,5 μήνες που ήμουν στο J2US ήταν πολύ δύσκολο που έλειπα από το παιδί. Περνούσα κι επιλόχειο τότε. Περνούσα επιλόχειο μία φάση με θυμούς και τον θυρεοειδή μου. Από εδώ και πέρα, το παιδί καταλαβαίνει πάρα πολλά σε σχέση με πριν. Κλαίει πολύ όταν φεύγω, κλαίω κι εγώ όταν φεύγω, στενοχωριέμαι πολύ όταν τον βλέπω έτσι. Επέλεξα να κάνω μια παύση στα επαγγελματικά μου, να μεγαλώσω το παιδί τουλάχιστον σε αυτά τα κρίσιμα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μακρή

Η ίδια εξήγησε ότι η απόφασή ήταν εύκολη καθώς συνέπεσε με την παύση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο συνεργαζόταν φέτος, λόγω της πολιτικής του δραστηριότητας στην Κύπρο.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν τη φοβίζει το ενδεχόμενο να «ξεχαστεί» επιλέγοντας συνειδητά να απουσιάσει από το τραγούδι προκειμένου να αφιερωθεί στο απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας. «Δεν με αγχώνει ότι μπορώ να ξεχαστώ. Δεν βασίστηκα ποτέ στο σώμα μου ή το sexiness, δεν με αγχώνει ο χρόνος που περνά, βασιζόμουν πάντα στη φωνή μου», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η συζήτηση έφτασε σε μία διαφορετική κατάσταση που βίωσε η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Vegas. Η Μελίνα Μακρή βίωσε επιλόχειο θυμό λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της.

«Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών. Άρχισα να το νιώθω πολύ έντονα και περνούσαν οι μήνες και δεν έβλεπα κάποια βελτίωση. Πήγα στην ενδοκρινολόγο μου, της είπα πώς ένιωθα, κάναμε μία σειρά από εξετάσεις. Μου είπε ότι ο επιλόχειος θυμός οφείλεται στον θυρεοειδή μου», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή ένιωθε να θυμώνει τόσο με τον σύζυγό της όσο και με το παιδί της. «Ναι σίγουρα. Στα δικά μας άτομα είναι που νιώθουμε πιο οικεία και σε αυτά ξεσπάμε. Στο παιδί δεν το έδειχνα εννοείται, στον σύζυγο το ξεσπάω, εκεί το δείχνω άνετα», δήλωσε γελώντας η Μελίνα Μακρή.

Μπορεί εκείνη να ένιωθε θυμό, αλλά ο σύζυγός της, Φρανκ Λούβαρης ήταν στο πλευρό της με έναν τρόπο που τη βοήθησε. «Ένιωσα όμως, πάρα πολλή στήριξη από τον σύζυγό μου, από την αρχή», σημείωσε.