ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η Chrissy Teigen ποζάρει γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η πιο μαμαδίστικη mirror selfie

Instagram.com/chrissyteigen

Ήταν αρχές Αυγούστου του 2022, όταν η Chrissy Teigen ανακοίνωσε πως η οικογένειά της μεγαλώνει. Μετά την απώλεια που η ίδια και ο John Legend βίωσαν τον Οκτώβριο του 2020 (όταν απέβαλε στα μισά της εγκυμοσύνης της), οι δυο γονείς ξαναζούν τα πρώτα στάδια της μητρότητας και της πατρότητας, αντίστοιχα.

Καθώς, λοιπόν, ο καιρός περνάει και μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο τους παιδί, η Chrissy Teigen μοιράζεται τη χαρά και το ταξίδι της εγκυμοσύνης της, με mum-to-be δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσά τους, και η παρακάτω φωτογραφία.

Η Chrissy Teigen ποζάρει γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στην cute mirror selfie

Η μέλλουσα μαμά ποζάρει γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη, αφήνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά να κλέψει την παράσταση.

Chrissy Teigen Instagram.com/chrissyteigen

Η αποβολή το 2020

Ήταν αρχές Οκτώβρη του 2020 όταν η Chrissy Teigen ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη λόγω επιπλοκών. Η ίδια βρέθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αιμορραγία. Η αιμορραγία οδήγησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών σε αποβολή του εμβρύου.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βουτηγμένοι σε αυτό το είδος του βαθύ πόνου που μόνο έχεις ακούσει γι’ αυτόν.Τον πόνο που ποτέ δεν νιώσαμε ως τώρα», ανέφερε αρχικά η Chrissy Teigen αποκαλύπτοντας ότι οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της ήταν σχετικές με ακατάσχετη αιμορραγία. «Ποτέ δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία. Ποτέ δεν καταφέραμε να δώσουμε στο μωρό τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις τόσες σακούλες αίμα που μεταγγίστηκαν. Απλά δεν ήταν αρκετό»

«Ο Jack προσπάθησε σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας»

«Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού γεννηθούν, ακριβώς πριν βγούμε από το μαιευτήριο. Αλλά, για κάποιο λόγο, είχαμε ξεκινήσει να αποκαλούμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Οπότε για πάντα θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack προσπάθησε σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας. Και θα είναι, για πάντα», σημείωσε η Chrissy Teigen στο μακροσκελές της post στο Twitter.

«Στον Jack μας: Λυπάμαι που οι πρώτες λίγες στιγμές της ζωής σου είχαν τόσες επιπλοκές να ξεπεράσουν. Που εμείς δεν καταφέραμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Πάντα θα σε αγαπάμε», είχε γράψει στο τέλος.