ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η Ashley Graham δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας, θηλάζοντας τα μωρά της

Instagram.com/ashleygraham

Όπως έχουμε πει ξανά στο παρελθόν, κάθε φορά που η Ashley Graham ποζάρει γυμνή, ένα ψεύτικο πρότυπο ομορφιάς πεθαίνει. Κάθε φορά που η Ashley Graham δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα της στο πλευρό των διδύμων που ήρθαν στον κόσμο στις 7 Ιανουαρίου του 2022, η ωραιοποιημένη βιτρίνα της μητρότητας συνθλίβεται και σπάει σε μικρά κομμάτια.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, η Ashley Graham έβαλε το λιθαράκι της στην δημιουργία μίας αφιλτράριστης εικόνας για τη μητρότητα. Το μοντέλο θηλάζει τα 2 μικρά αγόρια της και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο αυθεντική φωτογραφία από εκείνη τη στιγμή.

Η Ashley Graham δημοσίευσε την πιο αφιλτράριστη, μητρική φωτογραφία καθώς θηλάζει τα μωρά της

Όπως μπορείς να δεις, το μοντέλο κάθεται στο κρεβάτι. Τα 2 της μωρά είναι ξαπλωμένα, ενώ η ίδια στέκεται από πάνω τους για να τα ταΐσει. Η πιο αληθινή φωτογραφία που φανερώνει την αγνότητα του μητρικού κόσμου, μόλις αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό. Κανένα φίλτρο και κανένα ρετούς δεν χωράει σε αυτήν τη μοναδική στιγμή μεταξύ μαμάς και παιδιών.

«Διπλή γροθιά. Ρίξε μια κλέφτη ματιά στην αλλόκοτη γραμμή μαυρίσματος που έχω κάνει», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Ashley Graham που δέχθηκε «διπλή γροθιά» από τα πεινασμένα δίδυμα παιδιά της. Οι χούφτες τους διπλωμένες σε μικρές μπουνιές στο στήθος της και το βλέμμα της προς το μέρος τους, είναι η αγάπη σε μία εικόνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ashley Graham δημοσιεύει φωτογραφία στο πλευρό των διδύμων της. «Ο Malacki και ο Roman. Τα αγόρια μου έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι και οι καλύτεροι στο να μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να καταφέρω δύσκολα πράγματα», είχε γράψει στην περιγραφή της πρώτης φωτογραφίας, με την οποία η περήφανη μαμά, μάς σύστησε τους γιούς της. Παράλληλα αποκάλυψε τα ονόματά τους.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σύντομα, το ταξίδι του τοκετού και της λοχείας μου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων το μοντέλο, που προανήγγειλε έναν δεύτερο κύκλο μητρικής αλήθειας. Κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά ήδη από τη γέννηση του Isaac. Και την ευχαριστούμε γι’ αυτό.