ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ashley Graham: Μας συστήνει τους δίδυμους γιους της καθώς τους θηλάζει

@2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

Η Ashley Graham και ο σύζυγός της, Justin Ervin εδώ και έναν μήνα ζουν τις χαρές μίας πενταμελούς οικογένειας. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι οι δίδυμοι γιοι του, γεννήθηκαν στις 7 Ιανουαρίου και τώρα, έναν μήνα μετά, η Ashley Graham ανέλαβε να μας τους συστήσει μέσα από ένα τρυφερό post στο Instagram.

Η Ashley Graham μοιράστηκε μία φωτογραφία της από μία καθημερινή στιγμή με τα δύο μικρά αγόρια της. Το ένα θηλάζει και το άλλο βρίσκεται στον ώμο της για να χωνέψει. Η Ashley Graham, ημίγυμνη και γαλήνια, κρατά στην αγκαλιά της τα δύο της μωρά. Κανένα φίλτρο στο σώμα της, καμία ωραιοποίηση δεν χρειάζεται σε μία λήψη που ξεχειλίζει αγάπη. Ο σύζυγός της, Justin Ervin εκτελεί χρέη φωτογράφου. Τα πάντα στη ζωή της πια, είναι οικογενειακή υπόθεση.

«Ο Malacki και ο Roman. Τα αγόρια μου έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι και οι καλύτεροι στο να μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να καταφέρω δύσκολα πράγματα», γράφει η Ashley Graham στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει με τα δύο της μωρά αποκαλύπτοντας παράλληλα τα ονόματά τους.

«Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σύντομα, το ταξίδι του τοκετού και της λοχείας μου», πρόσθσε η Ashley Graham. Η ίδια και ο σύζυγός της, Justin Ervin είναι γονείς ενός ακόμα αγοριού, του δίχρονου Isaac.

Ο σύζυγός της ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που σχολίασε τη δημοσίευσή της. Κι όπως μάλλον θα περίμενες το σχόλιο του ήταν 100% υποστηρικτικό κι εξέπεμπε την μεγάλη του αγάπη για το μοντέλο. «Είμαι πιο υπερήφανος για εσένα από ό,τι μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις», έγραψε.

Η Ashley Graham είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram τον Ιούλιο του 2021. «Αυτός ο χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλα πένθη, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις που ξεκινώ να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω αυτό το νέο κεφάλαιο κι όσα σημαίνει για εμάς», είχε γράψει τότε το μοντέλο. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους επιβεβαίωσε με ένα τρυφερό video ότι περιμένει δίδυμα αγόρια, ενώ στις 7 Ιανουαρίου με ένα Instagram Story μίλησε για την έλευσή τους στον κόσμο.

«Ο Justin κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ήρθαν τα αγόρια μας. Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί στο σπίτι κι είναι χαρούμενα και υγιή. Θα πάρω τον χρόνο μου για να συνέλθω και να συνδεθώ με τον σύζυγό μου και τα τρία αγόρια, αλλά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας», είχε αναφέρει η Ashley Graham. Όπως κατάλαβες ο καιρός γαρ εγγύς.