ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

H Ashley Graham κάνει twerking για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν επανέλθει στα προ εγκυμοσύνης κιλά τους

@2022 Antonio Calanni/AP Images

Στο έχουμε πει ξανά και ξανά, κάθε φορά που η Ashley Graham αποφασίζει να δείξει το σώμα της στο Instagram, τα ψεύτικα πρότυπα ομορφιάς, οι ανέφικτοι στόχοι της «τέλειας» εικόνας, καταρρέουν. Το μοντέλο έκανε ξανά αυτό για το οποίο την αγαπάμε περισσότερο, μοιράστηκε ένα ακόμα body positive μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απευθυνόμενη αυτή τη φορά στις μαμάδες που την ακολουθούν.

Η Ashley Graham γέννησε τους δίδυμους γιους της, Malachi και Roman τον Ιανουάριο του 2022. Έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με τον σύζυγό της, Justin Ervin, τον 2 ετών Isaac. Αυτή τη φορά θέλησε να δείξει το «εγκυμονούσε-για-2-χρόνια σώμα» της, όπως ανέφερε στο Instagram. Φόρεσε, λοιπόν, ένα set λευκών εσωρούχων και χόρεψε για να μας το δείξει.

«Δημοσιεύω αυτό το video για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν επανέλθει στα κιλά τους μετά την εγκυμοσύνη και που ίσως να μην επανέλθουν ποτέ», έγραψε η Ashley Graham στην ανάρτησή της, την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Το μοντέλο έκανε twerking, ενώ παράλληλα παρουσίασε ένα από τα set εσωρούχων για τα οποία συνεργάστηκε με τη Knix.

Όπως τόνισε το μοντέλο, το video της απευθύνεται και σε εκείνους «Που χρειάζονται να θυμηθούν ότι το σώμα τους είναι όμορφο στην πιο αληθινή μορφή του». Έπειτα η Ashley Graham μίλησε για το δικό της σώμα «στην πιο αληθινή μορφή του» το οποίο βλέπεις στο video.

«Αυτό είναι το δυνατό, 5-μήνες-μετά-τον-τοκετό-εγκυμονούσε-για-2-χρονια σώμα μου. Όπως ακριβώς είναι. Με την ελπίδα να κανονικοποιήσουμε ακόμα περισσότερο όλα τα σώματα σε κάθε ένα στάδιο της ζωής», έγραψε η Ashley Graham.

Η Ashley Graham είναι μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση η οποία καταφέρνει να γίνεται «κολλητική» σε κάθε της post. «Το μεγαλύτερο μέρος της αυτοπεποίθησής μου προήλθε από το γεγονός ότι μεγάλωσα με μία μαμά που δεν έλεγε “Δεν μου αρέσει αυτό ή το άλλο”. Μου έλεγε “Πρέπει να αγαπάς αυτό που έχεις, γιατί είναι το μόνο σώμα που σου δόθηκε”», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της για την πηγή της αποδοχής του σώματός της, όπως είναι.

Η ίδια είχε μιλήσει για την ανάγκη της να μεταδώσει στις γυναίκες αυτή την ιδέα του body acceptance, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Flare, ήδη από το 2014. «Θέλω οι γυναίκες να καταλάβουν ότι το όλο ζήτημα δεν έχει να κάνει με το να θες να είσαι κάτι άλλο. Είναι το να έχεις αυτοπεποίθηση για το μέγεθός σου και επίσης να αγαπάς το σώμα σου», σημείωνε.

Κι όπως βλέπεις, δεν ξεχνά αυτόν τον διαχρονικό της σκοπό η Ashley Graham, ακόμα και τώρα που κυρίως προσπαθεί να «τα βγάλει πέρα» ισορροπώντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τον ρόλο της μητέρας τριών μικρών αγοριών.

Όπως είπε στο περιοδικό People, η ζωή της ίδιας και του συζύγου της είναι ένα «οργανωμένο χάος» γεμάτο με «πάνες, άντληση γάλακτος, προσπάθεια να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα». Η Ashley Graham παραδέχτηκε ότι το γεγονός ότι έχουν κι ένα παιδί σε νηπιακή ηλικία, κάνει αυτό το πρόγραμμα ακόμα πιο δύσκολο.

«Αλλά νιώθω πολύ καλά για την οικογένειά μου. Αυτή τη στιγμή, αγαπώ ό,τι είναι εύκολο κι άνετο», συμπλήρωνε η Ashley Graham που τόνιζε ότι η ζωή με τα τρία της παιδιά είναι μία πλήρους απασχόλησης δουλειά. Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον θηλασμό των δίδυμων παιδιών της και αποκάλυψε το πρόσωπο που τη βοήθησε να τα καταφέρει τελικά.

Παρόλο που με τον Isaac ο θηλασμός εγκαταστάθηκε μέσα σε 2 μέρες περίπου, η Ashley Graham εξομολογήθηκε ότι της πήρε «Πολλά δάκρυα και 3 γεμάτες εβδομάδες για να το πετύχω με τα δίδυμα».

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα μία μαία να με βοηθήσει με τον θηλασμό, που είναι επίσης και η Doula με την οποία συνεργάζομαι», εξηγούσε στο People η Ashley Graham. «Είναι τόσο ήρεμη, ευγενική και υπομονετική μαζί μου και πραγματικά με βοήθησε να τελειοποιήσω τον θηλασμό», κατέληγε το μοντέλο.