ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χ-Factor: Ο Θάνος Λάμπρου άφησε άφωνους τους κριτές και το Twitter να αναρωτιέται πού τον έχει ξαναδεί

Mega

Ο 21 ετών Θάνος Λάμπρου ήταν ένας από τους παίκτες του Χ- Factor που εμφανίστηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή του talent show του Mega, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Ο Θάνος Λάμπρου τραγούδησε το τραγούδι Angels, αλλά κι ένα δικό του τραγούδι.

O Θάνος Λάμπρου είχε ήδη εντυπωσιάσει τους κριτές του X-Factor τραγουδώντας το Angels, αλλά αυτό που τους έκανε να του πουν ασυζητητί το «ναι» για να προχωρήσει στην επόμενη φάση ήταν το δικό του τραγούδι.

Ο Θάνος Λάμπρου πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε. Οι Στέλιος Ρόκκος, Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστος Μάστορας παρακολουθούσαν μαγεμένοι. «Σοκ, σοκ», ακούστηκε να λέει ο frontman των Stavento και οι υπόλοιποι κριτές μοιράζονταν το ίδιο συναίσθημα.

Οι κριτές έμειναν άφωνοι κι ο Θάνος Λάμπρου πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο τέλος σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν ενθουσιασμένοι.

Το Twitter μοιράστηκε τον ενθουσιασμό, ενώ ανάμεσα στα σχόλια για τον Θάνο Λάμπρου, το X- Factor, τη φωνή του και το νέο του τραγούδι, υπήρχε κι ένα που αναρωτιόταν πού τον έχουμε ξαναδεί.

Η απάντηση είναι, σε ένα άλλο μουσικό talent show, αφού ο Θάνος Λάμπρου έχει πάρει μέρος στο μουσικό show The Voice, το 2020, όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αν και δεν αναδείχτηκε νικητής. Δύο χρόνια μετά, αποφάσισε να δοκιμαστεί εκ νέου στο X- Factor.

Νικητής ειχε αναδειχθεί σε μία παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνισή του σε ηλικία 16 ετών, στην εκπομπή Κάνε μου Like του καναλιού Ε τότε. Ο Θάνος Λάμπρου είχε τραγουδήσει μπροστά στον Νίκο Μουρατίδη, τη Σοφία Μουτίδου και τον Θάνο Καλλίρη, τους οποίους είχε επίσης ενθουσιάσει εξασφαλίζοντας τη νίκη.

Ο Θάνος Λάμπρου ασχολείται με τη μουσική από κούνια, καθώς είναι γιος του Σπύρου Λάμπρου, ο οποίος είναι ιδρυτής της ομώνυμης, παιδικής χορωδίας. Πολύ πριν βρεθεί στη σκηνή του X- Factor, ο Θάνος Λάμπρου έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 60 CDs της παιδικής χορωδίας του πατέρα του. Επιπλέον, ο Θάνος Λάμπρου έκανε μαθήματα κιθάρας με τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Επιπλέον, ο Θάνος Λάμπρου που θα συνεχίσει την πορεία του στο φετινο X- Factor, έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα τραγούδι από τη Heaven Music, με τίτλο Στη Ζωή Καλημέρα. Το videoclip του τραγουδιού του, τη σκηνοθεσία του οποίου είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Γκάβαλος, μπορείς να δεις παρακάτω.