CELEBRITIES

Μιχάλης Κουινέλης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με την Ήβη Αδάμου

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Με εξομολογητική διάθεση βρέθηκε απέναντι από τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Μιχάλης Κουινέλης, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του X Factor την Παρασκευή στις 22.10 στο Mega. Ο Μιχάλης Κουινέλης μέσα από το X Factor επιστρέφει στη θέση του κριτή talent show στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε στον δημοσιογράφο για τη γνωριμία και τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, αλλά και για το πώς άλλαξε τη ζωή τους η έλευση της κόρης τους Νεφέλης- Ανατολής στον κόσμο.

Για το X Factor, το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show, δήλωσε: «Νιώθω πολύ όμορφα. Έχουμε μια εξαιρετική παρέα στο “X Factor”, περνάμε πολύ καλά, γελάμε πολύ και ακούμε ωραίες φωνές. Έχουμε ακούσει φωνές που ακόμα τις θυμάμαι. Από την πρώτη νότα τα “είπαν” όπως έπρεπε».

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς, σημείωσε ο Μιχάλης Κουινέλης για την πρώτη του γνωριμία με την Ήβη Αδάμου.

«Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», ανέφερε για το πώς εξελίχθηκε η σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο frontman των Stavento εξήγησε τον λόγο που έχουν αποφασίσει με τη σύντροφό του, να μην προχωρήσουν σε γάμο παρόλο που η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια κι έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου δεν σκέφτονται να παντρευτούν για να μην χωρίσουν

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», εξήγησε με χιούμορ ο Μιχάλης Κουινέλης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

«Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι στα μάτια του Θεού έχουμε πει να το κάνουμε. Αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι έξω απ’ όλα αυτά», πρόσθεσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Σε ό,τι αφορά την κόρη τους ο Μιχάλης Κουινέλης παραδέχτηκε ότι είναι τρελαμένος με τη Νεφέλη- Ανατολή. «Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου», σημείωσε.

Στη συνέχεια εξέφρασε τους φόβους του για την εποχή που η κόρη του θα μπει στην εφηβεία, προσπαθώντας να μην επεκταθεί στην κουβέντα, που, μεταξύ μας, είναι φόβοι που θα θέλαμε πολύ να καταργηθούν και να απενοχοποιηθούν επιτέλους τα κορίτσια σε σχέση με τον έρωτα, αλλά αυτό είναι μία άλλη μεγάλη κουβέντα.

 

Σε ό,τι αφορά το πώς άλλαξε ο ερχομός της κόρης τους, τη ζωή τους ως ζευγάρι με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης εξήγησε: «Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων».

Η επιτυχία και η στιγμή που άκουσε τον πατέρα του να του λέει μπράβο

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα επιτυχία, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από πριν», είπε για την καριέρα του ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο ίδιος όμως, παραδέχτηκε ότι ένιωσε ότι «πέτυχε» όταν άκουσε το «Μπράβο» από τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή “μπράβο, τα κατάφερες” και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια. Τότε ένιωσα ότι πέτυχα. Είναι άνθρωπος λακωνικός. Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει “σ’ αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι. Μπορεί να το είχε πει και σε μένα και να μην το θυμάμαι. Είμαστε κι αγόρια εμείς, με την εγγονή του είναι άλλη φάση. Όταν μου είπε “το πας καλά το καράβι” μετά εκεί λίγο αφέθηκα, δεν προσπαθούσα τόσο για να αποδείξω κάτι κι έχω φτάσει πια και στο αντίθετο σημείο που δεν με νοιάζει τίποτα», εξήγησε ο Μιχάλης Κουινέλης.